{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 2 Winnaars

Win

Win een Migo autostoeltje of kinderwagen!

Migo Beta Travelsystem

Migo is een uniek concept van producten die de veiligheid van het reizen met kinderen waarborgt vanaf geboorte tot 10 jaar oud. De travelset is een combinatie van de Migo Beta wandelwagen met wagenbak en wordt geleverd inclusief de Migo Satellite baby autostoel (groep 0+). De Satellite kan horizontaal worden ingesteld zodat de baby veilig en comfortabel kan slapen. Bij de set wordt tevens het Solar ISOfix platform geleverd dat na de Satellite op de vervolgstoelen past voor nog meer veiligheid. Het platform heeft namelijk een draaifunctie waardoor het gemakkelijk is om de baby in de stoel te zetten.

Migo Saturn autostoel

Je verstelt de Migo Saturn autostoel eenvoudig tussen de drie standen voor extra comfort. Zet de stoel in de meest schuine stand en misschien kan je kleine voordat je aankomt op je bestemming nog even zijn oogjes dichtdoen. Deze stoel maak je vast met de autogordel.

Wat kun je winnen?

Wij geven maar liefst 2 SUPER gave prijzen weg. Wanneer je meedoet met de winactie maak je kans op 1 van de volgende prijzen:

  • Migo Beta Travelsystem (bestaande uit een Beta wandelwagen met wagenbak, een Satelitte groep 0+ zitje en een solar isofix bevestigingssysteem voor in de auto)
  • Migo Saturn autostoeltje groep 1

Hoe kun je winnen?

Om te winnen dien je de volgende stappen te ondernemen:

  • Like de Facebookpagina van Mamaplaats
  • Beantwoord de vraag: De Migo Beta Travelsystem is geschikt voor kinderen tot een bepaalde leeftijd. Welke leeftijd is dit?
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je