{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win een Medela Startersset

Win een Medela Startersset

Medela is al 50 jaar specialist in borstvoedingsproducten. Je maakt kans op 1 van de 5 starterssets.

Medela borstvoedingsproducten

Door onze 50 jaar ervaring als specialist in borstvoedingsproducten weten wij maar al te goed dat je pas kan kiezen welke borstkolf er bij jou past, als je al borstvoeding geeft. Daarom kan je beter geen borstkolf kopen tot na de kraamtijd. Maar wat is dan wel handig om alvast in huis te hebben, zodat je goed voorbereid met de borstvoeding kan starten? Onze nieuwe Startersset ondersteunt een goed begin. Hierin vind je Calma (ons voedingssysteem speciaal voor moedermelk), zoogkompressen, PureLan tepelzalf en alle andere borstvoedingsspulletjes die handig zijn in de kraamtijd en ook daarna.

Wil je meer informatie over de Startersset, onze 2-Fase borstkolven of over borstvoeding in het algemeen? Wij delen onze 50 jaar aan ervaring op onze website en beantwoorden je vragen graag op Facebook.

Wat kun je winnen?

We geven 5x de Medela startersset weg. Deze bevat Medela-producten die handig zijn om de borstvoeding in de eerste weken na de bevalling te ondersteunen, maar die ook later in de borstvoedingsperiode gebruikt kunnen worden. De starterrsset bestaat uit: 2x Calma incl. 150 ml flesje; 2 x 250 ml Moedermelkflesje; 1 x 1,5 gr. Sachet PureLan; 1 x QuickClean Magnetronzak en 4x Disposable zoogkompressen.

Hoe kun je winnen?

Beantwoord (in een reactie op dit bericht) de volgende vraag: Welke zuigtechniek gebruikt een baby om uit de Calma te drinken?

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je