{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 1 Winnaar

Win

Win een luxe TOPPI 2 Go design buggy t.w.v. €149,-!

Over Top Mark

Top Mark B.V. bestaat sinds 1996 met een collectie in hardwaren voor baby’s en peuters. De collectie is op verschillende verkooppunten in Nederland en België verkrijgbaar, maar ook elders in Europa zijn de producten te vinden. Alle producten zijn met grote toewijding en vakmanschap vervaardigd. Top Mark streeft naar een goede kwaliteit en styling tegen zeer concurrerende prijzen. De onderdelen worden onder de zwaarste omstandigheden getest en geselecteerd door testbureau's en productie mensen in samenwerking met ouders en Top Mark dealers. Het Top Mark logo is recentelijk aangepast en heeft nu een moderner en meer volwassen uitstraling.

Wat kun je winnen?

Je kunt een luxe TOPPI 2 Go design buggy winnen t.w.v. €149,-! De buggy is geheel nieuw in het assortiment en beschikbaar in 2 kleuren: Floral en Digicamo. Deze luxe design buggy heeft een aluminium frame en wordt geleverd met 5-punts veiligheidsgordel met body protectors, een afritsbare zon- en windkap, regenhoes, boodschappenmand en handige bekerhouder. De rugleuning is verstelbaar in 4 posities van zit- naar slaapstand. Voor extra comfort voor je kindje zit er vering op alle foam wielen, de voorwielen kunnen zwenken en er zit een centrale rem op de achterwielen. De buggy is geschikt als fietsbuggy en is makkelijk te dragen door draaghandvat. Specificaties:

  • Afmeting uitgeklapt: 86 x 50 x 109 cm
  • Afmeting ingeklapt: 29 x 25 x 99 cm
  • Gewicht 7,4 kg
  • Geschikt voor kinderen van: 0-48 mnd/ max 15 kg Leverbaar in 2 designs (Floral en Digicamo) speciaal ontworpen voor Top Mark

Hoe kun je winnen?

Om te winnen dien je de volgende vraag te beantwoorden: welke kleur vind je het mooist van de 2 en waarom?

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je