{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win een Liz-pakket (meisje) of een Walter-pakket (jongen) t.w.v. 140,-!

Lillieputiens speelgoed is speelgoed dat voor verwondering zorgt. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis. In onze wereld vol kleine wondertjes straalt elk stuk speelgoed zijn eigen, vrolijk verhaal uit. Onze talrijke mascottes hebben ieder hun eigen magisch universum. Een verscheidenheid aan zachte stoffen en ontwapenende personages wekken zijn vertrouwen, de vele vormen, kleuren, geluiden... dagen steeds opnieuw deonderzoekende geest van je kindje uit. Een plezierige, kwaliteitvolle en 100% veilige manier van leren. De 2 pakketten die je kan winnen We mogen 2 pakketten van het merk Lillieputiens weggeven! De pakketten zijn samengesteld voor of een jongentje of een meisje ter waarde van 140,-!! De pakketten bestaan uit de volgende producten Liz pakket
  • 'Mijn eerste handtasje' Vanaf nu kunnen kleine meisjes trots uitpakken met hun eigen handtasje. Het tasje is omkeerbaar en kan zowel langs de roze als de gebloemde kant gedragen worden. Met bijhorend poppetje, mobiel met geluid en spiegel, poederdoos, sleutel en een fotohoesje/portemonnee. Voor echte dames vanaf 12 maanden.
  • Elfjes poef Lekker loungen voor de tv, of dollen in de speelkamer, deze schitterende poef kan het allemaal hebben. Compleet met handvaten, opbergzakjes en zelfs een geheime bergplaats. Met afneembare en wasbare hoes.
  • Omkeerbare rammelaar Liz Liz, het snoezige elfje, tover je in een handomdraai om tot een mooi lieveheersbeestje. Je kleintje ontdekt snel al haar geheimen, zoals een spiegeltje, knisperende vleugels, en andere geluidjes. Geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden.
  • Muursticker Liz De wereld van Liz, het kleine elfje is nu beschikbaar als complete muursticker-collectie. Tijd om je dromen de vrije loop te laten... Ongeveer 80 elementen laten je kleintje een eigen wereld vol vriendjes bedenken. De stickers kunnen steeds ergens anders gekleefd worden zonder dat ze enig spoor nalaten! De ideale decoratie voor meubeltjes, deuren en muren van de kinderkamer! Met 2 vellen van 80 x 60cm.
Walter pakket
  • 1 muursticker set walter De wereld van Walter, de sympathieke draak, is nu beschikbaar als complete muursticker-collectie. Tijd om je dromen de vrije loop te laten... Ongeveer 80 elementen laten je kleintje een eigen wereld vol vriendjes bedenken. De stickers kunnen steeds ergens anders gekleefd worden zonder dat ze enig spoor nalaten! De ideale decoratie voor meubeltjes, deuren en muren van de kinderkamer! Met 2 vellen van 80 x 60cm.
  • Zachte groeimeter walter Kijk eens hoe groot ik ben! Je kan perfect de groei van je kleintje opvolgen d.m.v. de toverstaf en de 3 fotohoesjes op de hals van Walter. Geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden.
  • Mini rugzakje walter de draak Voor de allerkleinsten verandert Walter in een leuk rugzakje in waterbestendige stof. Plaats genoeg voor vieruurtje, een drankje of een A5-formaat boekje. Dankzij het plastic hoesje onder Walter's hoofdje waar je naam in past, raak je hem zeker niet kwijt! Verstelbare schouderriemen en handvat. Afmetingen: 25 x 18 x 10 cm.
  • Trekkar walter met zachte blokken In de trekkar van Walter worden 6 kubussen vervoerd. Met een touwtje kan het karretje voortgetrokken worden. De kubussen kunnen naar hartelust opgestapeld worden. Zo ontdekt je peuter spelenderwijs verschillende humeuren, voertuigen... Geschikt voor kindjes vanaf 9 maanden.
  • Knuffel handpop walter Je liefste Lilliputiens vriendje wordt omgetoverd tot een zacht knuffeldoekje met prachtige motieven en kleurrijke stoffen. Mama glijdt haar hand in de pootjes en het hoofd en als bij magie komt je vriendje tot leven om knuffels te geven aan je kindjes. Geschikt voor baby'tjes vanaf 0 jaar.
Hoe kan je een van deze pakketten winnen? Liz en Walter hebben erg veel vrienden in de lilliputiens-collectie zoals marcel de uil en arnold het nijlpaard. Ontdek ze allemaal op www.kleinezebra.com/merk/lilliputiens en vertel ons wie jouw favoriet is en waarom.
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je