{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win een Lief! lifestyle kledingset!

Lief! Lifestyle

Lief! lifestyle is bekend geworden door hun kleurrijke baby- en kinderkleding. Inmiddels is Lief! lifestyle uitgegroeid tot een breed lifestyle merk voor zowel kinderen als volwassenen. De producten zijn zowel voor jong als oud en hebben allemaal het typische Dutch design. Naast kinderkleertjes, zoals broekjes, shirtjes en rompertjes heeft Lief! lifestyle ook tassen, servies, meubels en cosmetica in het assortiment. Om de Lief! sfeer te proeven, kun je naar één van de 10 Lief! Lifestyle winkels in Nederland gaan. Daarnaast heeft Lief! lifestyle ook een uitgebreide webshop.

Wat kun je winnen?

Win nu 2 Lief! kledingsets t.w.v. 75 euro!meisjesset Met deze bon kun je je eigen kledingset samenstellen. We geven één kledingset weg voor meisjes en één voor jongens.

Hoe maak je kans?

Om kans te maken op een kledingset van Lief! lifestyle, moet je de volgende vraag beantwoorden: “Wat vind jij leuk aan de kleding van Lief! en welke kledingstukken zou jij kopen van de kledingsetbon?” Tip: Bekijk alle baby- en kinderkleding in de webshop van Lief! lifestyle
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je