{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win een Lamaze Speelgym!

Een speelgym is natuurlijk een must-have voor iedere baby en zijn ouders. Altijd een leuke lig en speelplek. Kleuren om naar te kijken, de sensatie van patronen en geknisper als hij er over heen komt. Oefenen met het maken van bewegingen en het grijpen. Rollen en opdrukken. Een goede Speelgym levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gezichtsvermogen en de motoriek.De “Bewegende Vijver Speelgym”

De “Bewegende Vijver Speelgym” is een unieke gym die bijdrage levert aan de ontwikkeling van het gezichtsvermogen en de motoriek. Door de muziek en beweging komen de speeltjes tot leven en bieden deze eindeloos speelplezier voor baby’s, terwijl het gehoor en de ogen gestimuleerd worden.

Luister naar verschillende muziekjes, stimuleer de tastzin met 4 vijver vriendjes van verschillende structuur. Kijk in de spiegel met kleurrijke linten. Door de beweging van de bogen wordt de hand-oog coördinatie, het grijpen en nakijken gestimuleerd.Over Lamaze

Lamaze speelgoed is kleurrijk, educatief en nodigt uit tot ontdekken. Je baby zal op het juiste moment leren, groeien en ontdekken met het speelgoed van Lamaze. Want spelen is leuk en goed voor de ontwikkeling van je baby. Als ouder kan je met Lamaze gemakkelijk kiezen welk speelgoed het beste past bij de ontwikkeling van je kind. Op de verpakking staat met symbolen aangegeven voor welke ontwikkeling en welke fase van ontwikkeling het speelgoed het meest geschikt is. Zo pak je altijd het juiste speelgoed op het juiste moment!

Baby’s hebben tijdens hun groei verandering nodig. Ze ontdekken elke dag weer nieuwe dingen in de wereld en moeten continu in hun ontwikkeling worden gestimuleerd. Lamaze biedt alles wat je maar kan wensen voor de eerste jaren van je baby.

Lamaze helpt de ontwikkeling van baby’s door alle stadia. De speeltjes van Lamaze bevorderen de vroege ontwikkeling van zintuigen, stimuleren creativiteit en verhogen de probleemoplossings-vaardigheden. Lamaze werkt samen met deskundigen op het gebied van de ontwikkeling van kinderen om speeltjes te creëren waar baby’s tijdens elke fase plezier van kunnen hebben: vroege ontdekkers (0 maanden en ouder), nieuwsgierige verkenners (6 maanden en ouder) en creatieve uitvinders (9 maanden en ouder).
9m+

Fase 1: Vroege ontdekkers
Pasgeboren baby’s gaan op ontdekkingsreis. Ze gebruiken al hun zintuigen en kijken, luisteren,
ruiken, proeven en raken alles aan. Ze ontdekken hun handjes en voetjes en ontwikkelen hun
hand-oogcoördinatie.
Kijken: baby’s volgen objecten met hun oogjes om nieuwe vormen en kleuren te observeren.
Bewegen: baby’s ontwikkelen sterke nekspieren door omhoog te kijken en dingen vast te pakken en te grijpen.

Fase 2: Nieuwsgierige verkenners
De natuurlijke nieuwsgierigheid van baby’s inspireert hen om dingen te pakken en te grijpen, waardoor de hand-oogcoördinatie en kleine motorieke bewegingen worden verbeterd.
Luisteren: De baby luistert of hij vertrouwde stemmen hoort en lacht als hij zijn favoriete geluidjes hoort. Hij wil er steeds weer naar luisteren! Baby ‘s “praten” door eentonige geluidjes van twee lettergrepen te maken.

Fase 3: Creatieve uitvinders
Baby’s zijn natuurlijke uitvinders en vinden steeds nieuwe manieren om te spelen door objecten te pakken, te stapelen, te gooien of deze ergens in te stoppen en er weer uit te halen.
Aanraken: De grip van baby’s wordt krachtiger en ze grijpen, trekken, duwen en stapelen graag. Ze zijn nieuwsgierig naar objecten en stoppen van alles in hun mond.

Lamaze is onderdeel van TOMY.Hoe maak je kans op een Lamaze Speelgym?

Om kans te maken op zo'n ideale “Bewegende Vijver Speelgym” van Lamaze, beantwoord je de volgende vraag: "Wat vind jij de belangrijkste functies van de speelgym en waarom zijn die belangrijk?" Reageer hieronder en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je