{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win een kinderfiets t.w.v. € 139,-!

Over Matrabike

Matrabike is de voordeligste online fietsspecialist van Nederland en België. Ze hebben een groot assortiment, die onder anderen bestaat uit mountainbikes, elektrische fietsen, vouwfietsen, dames/heren fietsen en kinderfietsen. Sinds kort beschikt Matrabike over een nieuwe lijn kinderfietsen; 'Girandola'. Deze fietsen zijn voor kinderen vanaf 2 jaar. Girandola heeft een ruime keuze in stoere jongensfietsen en schattige meisjesfietsen. De fietsen van Girandola maken het deze zomer nog leuker om met jouw kindje te gaan fietsen. Volg Matrabike op Facebook en ontdek leuke nieuwtjes en aanbiedingen.

Wat kun je winnen?

Matrabikejongensfiets verloot 1 kinderfiets van de nieuwe lijn Girandola. De winnaar kan kiezen tussen een meisjes- of een jongensfiets en kan kiezen tussen 12", 14" of 16". Lees meer over de te winnen kinderfiets: - Girandola Cargo boy t.w.v. € 139,- Dit is een hele stoere jongensfiets met een handig transportrekje aan de voorkant in de kleur mat zwart. Door de reflectoren in de spaken kan jouw kindje veilig fietsen. De fiets beschikt over een handrem en een terugtraprem. Ook heeft dit fietsje een achterdrager en zijwieltjes. - Girandola Cargo Girl t.w.v. € 139,- De meisjesuitvoering is wit met op de kettingkast en op het zadel bloemetjes in verschillende kleuren. Ook deze fiets heeft een transportrekje aan de voorkant en reflectoren in de spaken. De fiets beschikt over een achterdrager, zijwieltjes, een handrem en tevens een terugtraprem.

Hoe maak je kans?

Om kans te maken op één van deze superleuke kinderfietsjes, moet je natuurlijk wel iets doen. We willen namelijk graag antwoord op de volgende vraag: “Welke kinderfiets vind jij het leukste van de Girandola lijn en waarom is dit de leukste kinderfiets?” Tip! Bekijk hier de gehele Girandola lijn. De meest originele reactie zal uitgekozen worden! De winactie loopt t/m 23 juni 2013.
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je