{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

WIN: Een jaar lang gratis Nanny Service!

Een oppas aan huis die helpt met het huishouden, je kinderen van school haalt en ze naar de sport brengt. Ideaal toch?

Wie is Oppas Madelief?

Oppas Madelief is een lokale oppascentrale in Haarlem en omgeving die alle oppassers persoonlijk screent. Ze helpen met het vinden van een oppas aan huis, die overdag op je kinderen past. Maar ook als je lekker weer een keertje uit eten wilt in de avond verzorgen ze je oppas!

De oppasservice is opgericht door tweelingzussen Jasmijn en Lyla Kok. Zij zijn 10 jaar geleden de oppascentrale begonnen in Delft. Het concept was een succes en inmiddels kan je in 24 steden in Nederland via Madelief oppas vinden. In elke stad selecteert en traint de "city captain" de oppassers. Zo heb je altijd een goede en leuke oppas!

Wat kun je winnen?

Je maakt kans op een jaar lang gratis de Nanny Premium Service! Met deze service ben jij zeker van een vaste oppas voor minimaal zes maanden en hoef je niet meer iedere keer op zoek naar een buurmeisje- of jongen die tijd heeft! 

Madelief zoekt voor je gezin een gescreende oppas (nanny) die past bij jou en je kinderen. Wat maakt deze nanny anders? Zij zorgt overdag of na school voor je kinderen en helpt met koken en het huishouden! Wordt je nanny ziek, of zoek je last-minute iemand? Dan regelt Oppas Madelief een andere leuke nanny. Zo heb je de luxe van een oppas aan huis, mét de zekerheid van de kinderopvang! Perfect toch? Het enige wat je nog hoeft te betalen is het uurloon van de nanny, de rest regelt Oppas Madelief voor je!

Kijk voor meer informatie op www.oppasmadelief.nl

 

Hoe kun je winnen?

Reageer hieronder waarom je graag de Nanny Premium Service zou willen winnen! 

* Meedoen kan tot 2 april
** Uurtarief van de oppas valt buiten de winactie. Het uurtarief van de oppas is afhankelijk van opleiding en ervaring, je vindt dit bij het profiel van de oppassers op de website!

Wil je contact opnemen met Oppas Madelief? Bel of mail dan met June van Noordennen: 

Meedoen kan tot 3 april

 

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je