{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 1 Winnaar

Win

Win een jaar lang gratis luiers!

GhaZoo Luierservice

Toen een paar vaders genoeg hadden van het moeten zoeken naar aanbiedingen, het gesjouw met luiers  en het onverwacht tekort hebben van luiers, besloten zij het heft in eigen handen te nemen.

Zij vonden dat het aanschaffen van luiers makkelijker én beter kon en hebben een nieuwe luierservice opgericht: GhaZoo. GhaZoo betekent: De juiste maat luiers automatisch op het juiste moment geleverd voor altijd dezelfde, scherpe prijs. Goede kwaliteit, transparant service en helemaal af te stemmen op je persoonlijke situatie. De service is te vergelijken met HelloFresh: geen gesjouw meer met boodschappen en zelf de frequentie bepalen. Superhandig!

Het fijne aan deze service van GhaZoo is dat je op ieder moment je abonnement kunt opzeggen. In je eigen account kun je je aan- en afmelden waardoor je volledig in control bent. Je kunt zelfs je luierservice even pauzeren, handig voor wanneer je op vakantie gaat. Je zit dus nergens aan vast en betaalt alleen per levering en dus niet per maand. Lees meer over GhaZoo.

Wat kun je winnen?

GhaZoo maakt één persoon blij met een jaar lang gratis luiers! De luiers worden op het juiste moment thuisbezorgd, afgestemd op jouw persoonlijke situatie! 

                                  

Hoe kun je winnen?

1) Laat ons in een reactie weten welke van de vijf zekerheden voor jou het belangrijkste is en waarom jij graag een jaar lang luiers van GhaZoo wil winnen! 

  • Uitstekende kwaliteit
  • Optimaal gemak
  • Eerlijke, vaste prijs
  • Automatisch thuisbezorgd
  • Direct en eenvoudig opzegbaar

2) Volg en like GhaZoo op Facebook en/of Instagram om kans te maken.

Alvast kennismaken met GhaZoo?

Wil je kennis maken met GhaZoo? Dan kun je je luierservice beginnen met een introductiepakket waarvoor je alleen de verzendkosten betaalt. Je ontvangt één pak luiers, genoeg om het één week echt te proberen. Bevalt het je toch niet? Dan meld je jezelf binnen negen dagen weer af voor je luierservice in je account. Maar de kans is groter dat je niks anders meer wilt! 

                                  

Door mee te doen aan deze actie ga je akkoord met de voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je