{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 1 Winnaar

Win

Win een jaar gratis kleding van NOP!

Over NOP

NOP is er speciaal voor de boomklimmers en druktemakers. Maar ook voor nieuwsgierige en leergierige kids. En voor de meer rustige kinderen natuurlijk – de dromers. NOP is cheeky, verrassend, herkenbaar en speciaal ontworpen voor kids die zichzelf durven te zijn. De toffe shapes en prints en comfortabele pasvormen zijn verkrijgbaar in de maten 104 t/m 140 en zijn altijd on trend. Let’s be unique. Be You Be NOP!

Wat kun je winnen?

NOP selecteert één winnaar die iedere maand twee kledingstuks mag bestellen op de website. En dat een jaar lang! Wat dacht je van een badpak en jurkje voor de zomer? In de herfst kiezen jullie een spijkerbroek met een stoere trui en voor de kerst laat je een prachtige feestoutfit thuisbezorgen. Het komende jaar ziet jouw kind er super fashionable uit!

                     

Hoe kun je winnen?

Laat in een reactie hieronder weten welk kledingstuk jij de eerste ronde zou uitkiezen (kopieer en plak de link) en natuurlijk waarom jij tot winnaar moet worden verkozen! Bekijk hier het assortiment.

Voorbeeld:
Mijn dochter van 7 en ik zijn echte fashionista's en gaan graag samen shoppen! Wij willen heel graag elke maand gratis winkelen bij NOP! Wij zouden voor deze prachtige jumpsuit gaan: https://www.noppies.com/nl-nl/kinderkleding/nop-jumpsuit-merriam-off-white-86358-c010.html

Zet hem op!

 

                                     

             

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je