{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win een hartenkussen t.w.v. €59,95!

De Negenmaandenbeurs prijzenparade is deze week gestart en elke dag zijn er mooie prijzen te winnen! Vandaag maak je kans op een hartenkussen gemaakt van spijkerstof van Peppersroom t.w.v. €59,95! Peppersroom is een webshop waarbij je terecht kunt voor allerlei kinderkamerspulletjes, van kussens tot lakens, babydekentjes, boxkleden, kledinghangers etc.. Maar Peppersroom verkoopt ook babypyjama's, kindersloffen, wanten en kinderschorten. De artikelen zijn vooral zoetgekleurd en vrolijk in de eigentijdse stijl ontworpen. De artikelen zijn niet alleen maar mooi, maar ook goedkoop. De prijzen liggen tussen de 4,95 en 69,95 euro! De knuffels van Peppersroom doen het ook heel erg goed, zo zijn deze met verschillende stoffen en grappige printjes gemaakt. Peppersroom heeft hondenkussens, maar ook autokussens, die leuk zijn voor in de kinderkamer!

Hoe maak je kans op een hartenkussen van Peppersroom?

Je maakt kans op de hartenkussen door het beantwoorden van de volgende vraag: Waar zou jij deze hartenkussen van spijkerstof plaatsen? Degene met de leukste reactie kiezen wij uit en wie weet win jij wel deze mooie kussen!  

Doe ook mee met de andere winacties van de prijzenparade:

 
 
Win 12 flessen alcoholvrij wijn! Doe nu mee » Win een meegroeistoel! Doe nu mee » Win een shirt & romper! Doe nu mee » Win een wafeldeken & laken! Doe nu mee »  
 
Win 1 v.d. 3 Swimtrainers! Doe nu mee » Win een hartjeskussen! Doe nu mee » Win een zwangerschaps
cursus! Doe nu mee »
Win een canvasdoek! Doe nu mee »  
 
Win 1 v.d. 10 setjes fopspenen! Doe nu mee » Win een hartenkussen!
Doe nu mee »
Win 1 v.d. 3 draagzakken! Doe nu mee » Win 1 v.d. 3 Tromper-
pakketten! Doe nu mee »
 
 
Win 50 geboortekaartjes! Doe nu mee »  
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je