{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 1 Winnaar

Win

WIN! Een gratis avondje oppas!

Een betrouwbare en gescreende oppas aan huis. Ideaal toch?

Wie is Oppas Madelief?

Oppas Madelief is een oppascentrale die alle oppassers persoonlijk screent. Ze helpen met het vinden van een oppas aan huis, die overdag op je kinderen past. Maar ook als je lekker weer een keertje uit eten wilt in de avond verzorgen ze je oppas!

De oppasservice is opgericht door tweelingzussen Jasmijn en Lyla Kok. Zij zijn 10 jaar geleden de oppascentrale begonnen in Delft. Het concept was een succes en inmiddels kan je in 24 steden in Nederland via Madelief oppas vinden. In elke stad selecteert en traint de "city captain" de oppassers. Zo heb je altijd een goede en leuke oppas!

                                

Wat kun je winnen?

Je kunt een avond een babysitter winnen! De oppas zal vanaf 19.30 uur drie uur lang tot je beschikking staan. De oppas wordt gescreend en getraind door Oppas Madelief waardoor je zeker bent van een betrouwbare en fijne oppas. En ondertussen kun jij een heerlijk avondje uit! Met je partner, een vriendin, of alleen, het is jouw avond!

Hoe kun je winnen?

Laat in een reactie hieronder weten wat je met je avondje vrij zou doen als je wint!


* De oppasavond moet in 2018 worden gebruikt
* De service kan worden gebruikt in de volgende steden:

Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Antwerpen, Arnhem, Baarle-Nassau en omgeving, Breda, Delft/Rijswijk, Den Bosch, Den Haag/Scheveningen, Deventer, Dordrecht, Duin- en Bollenstreek, Eindhoven, Enschede, Goeree-Overflakkee, Gooi Vechtstreek, Groningen, Haarlem, Het Westland, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Maastricht, Nijmegen, Pijnacker/Zoetermeer, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Wageningen, Wassenaar, Zeewolde, Zwolle

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je