{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win: een gepersonaliseerde reistrolley van Bulbby!

HOERA, Bulbby 12,5 jaar!

Het is feest, want Bulbby bestaat deze maand 12,5 jaar! Bulbby is in 12,5 jaar onwijs gegroeid en heeft veel ontwikkelingen doorgemaakt. Waar Bulbby klein begon, is Bulbby nu dé place-to-be om producten voor je kids (of natuurlijk voor jou) te laten bedrukken. Ga je voor schoolspullen, een tas, kleding of accessoires (en ga zo nog maar even door)? Bulbby heeft het! Maak deze producten persoonlijk door ze zelf te ontwerpen en er je eigen draai aan te geven en voila, een uniek product speciaal voor jou is geboren! Super voor je kids, voor jezelf, maar ook altijd een succes als cadeau!

Om te vieren dat Bulbby 12,5 jaar bestaat mogen wij iets onwijs tofs weggeven! Met de vakantie in het vooruitzicht hebben we een leuke toepasselijke winactie. Zo mogen wij namelijk 3 (zelf ontworpen) reistrolleys weggeven! Zo gaat je kindje (samen met jou) goed voorbereid de zomer in! 

Wat kun je winnen?

Wij mogen maar liefst drie moeders blij maken met een reistrolley met eigen opdruk. Zo kan jij (samen met je kind) helemaal los gaan om jouw unieke reistrolley te ontwerpen! Lees snel verder om te kijken wat je moet doen om kans te maken.

Hoe kun je winnen?

Geef in een reactie hieronder antwoord op de volgende vraag: 'Welke kleur reistrolley zou jij uitkiezen en wat zou je erop laten drukken?'.

Tip: klik hier om het uitgebreide aanbod aan reistrolleys te bekijken en wat inspiratie op te doen ;) 
Wie weet ben jij wel één van de drie gelukkige die een reistrolley met unieke opdruk wint!

De winnaars zijn bekend, gefeliciteerd! :) :)

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je