{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 1 Winnaar

Win

Win een fotoshoot met beroemde fotograaf!

Pixum zet een mama in het zonnetje met Moederdag!

Hier word je als moeder blij van!

Moeders staan altijd klaar voor hun gezin. Er is dan ook niet voor niks een dag in het leven geroepen voor hen! Op 13 mei is het Moederdag, een mooi moment om moeders in het zonnetje te zetten (of jezelf, als niemand anders het doet!).

Waar kun je een moeder nu écht blij mee maken? Met een prachtig familieportret gemaakt door een beroemde fotograaf natuurlijk! En dat is precies wat wij namens fotoservice Pixum mogen weggeven!

Wat kun je winnen?

De foto zal worden gemaakt door fotografe Marijn Scheeres, die op prachtige wijze mensen in hun eigen omgeving in beeld brengt. Ze maakt verhalende beelden met veel dynamiek. Haar werk is verschenen in het Het Parool en gebundeld in het boek Zaterdagochtend / Saturday Morning in Amsterdam.

"Marijn Scheeres fotografeert al sinds 2007 gezinnen, stellen en solisten op de zaterdagochtend in hun huis. Vaak aan het ontbijt, of bezig met omkleden om naar een sportwedstrijd of een clubje te gaan. In de weer, maar voor de lol. Bruisend van de goede zin." - Erik Kessels

En daar blijft het niet bij! Pixum zal jullie foto vergroten op een prachtige wanddecoratie. Er zijn hiervoor volop mogelijkheden!
 

Hoe kun je winnen? 

Om kans te maken, maak je de volgende zin af in een reactie hieronder:

Ik *naam moeder* uit *woonplaats* wil graag de fotoshoot met Marijn winnen, omdat ..."

We maken de winnaar op vrijdag 11 mei bekend, net voor Moederdag. Spannend!!!

                     

                     

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je