{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

WIN een foto op canvas van smartphoto!

Haal onvergetelijke momenten in huis

Wanddecoratie

De herfst is begonnen, tijd om je huis weer extra gezellig te maken! Wanddecoratie zorgt voor sfeer in huis. Dankzij ons ruime assortiment is er altijd wel een materiaal dat bij jouw unieke stijl past. Wat dacht je van sfeervol canvas of jouw mooiste foto op robuust hout? Al onze wanddecoratie, met uitzondering van de tuinposter, wordt geleverd inclusief ons gratis ophangsysteem. Zo geniet jij na ontvangst snel van je mooiste foto aan de muur!

De voordelen van smartphoto

Laat je verrassen door het grote assortiment van smartphoto. Zij maken jouw leukste foto onvergetelijk! Of dit nu een wanddecoratie is, een fotoboek of een mooi fotocadeau met een leuke quote of jouw favoriete foto.

  • Groot assortiment aan fotoproducten

  • Snelle levering

  • Hoogste klantbeoordeling

  • Niet goed, gratis herdruk

Wat kun je winnen?

Gebruik je mooiste momenten voor een foto op canvas. Het canvas van smartphoto is gemaakt van natuurlijke en hoogwaardige materialen die jouw foto op het doek laten stralen. Ontwerp je eigen foto op canvas of kies voor één van de designs van smartphoto en creëer een echte blikvanger in je interieur. 

Wij mogen drie moeders blij maken met een foto op canvas! De afmetingen van de te winnen canvas zijn 40 x 60 cm, lekker groot! 

Hoe kun je winnen?

Geef in een reactie hieronder antwoord op de vraag: welke foto zou jij op canvas willen laten afdrukken?

 

                                     

...Haal onvergetelijke momenten in huis met smartphoto...

P.S. Kun je niet wachten om te bestellen? Bestel je wanddecoratie nu met 40% korting met de code: MAMAWAND40! De code is gelding t/m 1 november.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je