{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 2 Winnaars

Win

Win een foto op aluminium t.w.v. €169,95

Je meest dierbare foto verdient een mooie plek in huis, of het nu een foto is van jullie trouwdag, de eerste foto van jullie kleine of portret van het hele gezin. Een foto op aluminium geeft je foto een bijzondere touch en maakt je foto nog mooier. Bovendien past een aluminium foto door de prachtige afwerking in ieder interieur.

Wat kun je winnen?

Samen met Print Things mogen we twee gelukkige winnaars blij maken met een foto van 100x140cm op aluminium t.w.v. €169,95. Je hebt hierbij de keuze uit geborsteld aluminium en aluminium met een witte toplaag.

Bij geborsteld aluminium wordt je foto direct op het aluminium geprint. Wit wordt niet geprint waardoor de witte kleuren in je foto de grijze kleur van de aluminiumplaat aannemen. Hierdoor krijgt je foto een robuuste en levendige uitstraling. Kies je voor aluminium met een witte toplaag dan worden de witte kleuren uit je foto niet geprint. Deze blijven wit met een zachte glans door de witte ondergrond van de plaat. Het resultaat is een prachtig heldere en hoogwaardige uitstraling van je foto.

Je foto wordt geleverd met een handig systeem waardoor het ophangen van je foto geen probleem wordt. De twee afstandhouders die je erbij krijgt zorgen ervoor dat je foto altijd netjes recht hangt.

Wat moet je doen?

Vertel ons in een reactie waar in huis je de foto zou ophangen en waarom.

De winactie loopt t/m 4 oktober 2015.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je