{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win: een Flik Flak horloge

*Winnaars bekend*

 

Flik Flak horloges

Flik Flak leert kinderen sinds 1987 op een leuke manier klokkijken. Veiligheid voor kinderen staat voorop, de horloges hebben dan ook alle grondige tests doorstaan. Daarnaast zijn ze schokbestendig, waterdicht en de horloges met textielband kunnen in de wasmachine gewassen worden op 40°C. In ieder horlogedoosje zit een oefenklokje en op de website zijn leuke tijdspelletjes en kleurplaten te vinden. Flik Flak is een merk van The Swatch Group.

Wie zijn Flik en Flak

Flik en Flak zijn broer en zus. Flik is de grote broer met de lange benen en Flak is het kleine slimme zusje. Ze hebben verschillende hobby’s en interesses, maar één ding hebben ze gemeen: Seconden, minuten en uren vinden ze geweldig! Flik en Flak laten je zien hoe gemakkelijk klokkijken is! Met zijn lange benen is het de taak van Flik om de minuten aan te wijzen. Hij neemt om de 60 seconden een stap vooruit, dat is één minuut. Als hij een heel rondje heeft gelopen is er een uur voorbij. Flak is niet zo snel als haar grote broer, in plaats van een heel rondje loopt zij per uur van getal naar getal.

Wat kun je winnen?

Help Flik en Flak met schoenzetten en maak kans op een Flik Flak horloge! Flik en Flak liggen heerlijk te slapen en hopen dat ze morgenvroeg een cadeautje in hun schoen vinden. Ze hebben een wortel voor het paard van Sinterklaas achter gelaten. O nee! Ze zijn een tekening voor Sinterklaas vergeten! Help Flik en Flak met de kleurplaat. De 4 mooiste kleurplaten worden beloond met een Flik Flak horloge naar keuze!

Hoe kun je winnen?

1. Download hier de kleurplaat en laat je kind(eren) creatief aan de slag gaan
2. Bezoek de website en kijk welk horloge jij voor jouw kind(eren) wilt winnen (naam/referentienummer of link)
3. Maak een foto van de kleurplaat en stuur deze samen met de keuze voor het horloge naar flikflak@nl.swatchgroup.com

(De kleurplaat & wens mag ook opgestuurd worden naar: Flik Flak / Antwoordnummer 10554 / 5600 WB Eindhoven. Geen postzegel nodig.)

De actie loopt tot en met maandag 5 december 2016. Winnaars ontvangen uiterlijk 9 december 2016 persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

De Winnaars

De winnaars van de winactie zijn bekend! En zijn door FlikFlak benaderd! Bedankt voor alle mooie inzendingen en reacties :-)

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je