{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win een Flik Flak horloge!

Uit passie om kinderen al op jonge leeftijd op een leuke, speelse manier te ondersteunen/stimuleren in tijdsbesef is het horlogemerk Flik Flak in 1987 ontstaan. Flik Flak is een merk van de Zwitserse Swatch Group en behoort daarmee tot de grootste horlogemaker ter wereld met passie voor horloges met hoge kwaliteit. Een horloge voor kinderen moet namelijk niet alleen duidelijk de tijd weergeven, maar ook mee op avontuur kunnen gaan. Terwijl de modder uit de haren wordt gespoeld onder de douche, gaat het horloge met textielen band (in een sok) namelijk zo mee in de wasmachine op 40 graden.

LEERCONCEPT

Op de wijzerplaat van de Flik Flak horloges vind je het leerconcept van Flik en Flak. Flik is de grote broer met de lange benen en Flak is het kleine slimme zusje. Met zijn lange benen is het de taak van Flik om de minuten aan te wijzen. Hij neemt om de 60 seconden een stap vooruit. Als hij één keer rond de wijzerplaat is gestapt, is er een uur verstreken. Daarna is het de beurt aan Flak: ze springt vooruit om het volgende volledige uur aan te wijzen. Het leerconcept van Flik en Flak maakt klokkijken toegankelijk en leuk. Zij bevinden zich dan ook in ieder horlogedoosje van Flik Flak op een kartonnen oefenklokje en op verschillende tijdsspelletjes op www.flikflak.nl.

WAT KUN JE WINNEN?

We geven 6 Flik Flak horloges weg!

WAT MOET JE DOEN OM TE WINNEN?

Stap 1: Bezoek www.flikflak.nl en plaats hieronder in een reactie een link naar het Flik Flak horloge dat jouw kind zou willen winnen!

Stap 2: Geef daarbij aan welke eigenschap van Flik Flak horloges jij het belangrijkste vindt en waarom:

    • Swiss Made (kwaliteit)
    • Het leerconcept van Flik en Flak (educatie)
    • Schok- & wasmachine proof (zorgeloos spelen)
    • Strenge controles voor optimale veiligheid (kindvriendelijk)
    • Kleurrijke vrolijke designs (fashionable)

Je kunt meedoen t/m 29 november 2015.

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je