{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 1 Winnaar

Win

Win een filmbezoek voor je hele gezin!

Met het hele gezin naar de bios!

Het wordt kouder en dagen worden korter en donkerder. Dan is er niks fijners om lekker de bioscoop in te duiken! En het lijkt wel of de ene na de andere kaskraker momenteel op het grote scherm te zien is. In de Kinepolis bioscopen staan er een paar geweldige familiefilms op de planning, namelijk; The Nutcracker & the Four Realms, De Grinch, Buurman & Buurman Winterpret, De Fabeltjeskrant en het grote Dierenbos en Mary Poppins Returns. 

Heb jij zin om naar de bioscoop te gaan? Dat komt goed uit! Want wij mogen een een familieticket weggeven zodat je met de hele familie naar een Kinepolis bioscoop kunt gaan!

Kinepolis

De bioscopen van Kinepolis staan bekend om de heerlijke stoelen waarin je lekker onderuit zakt, de grote schermen met top kwaliteit beeld en geluid, een shop waar de M&M's op kleur gesorteerd zijn en je kunt gratis of voordelig parkeren (voor de deur) op vertoon van je filmticket.

In Nederland zijn er maar liefst 17 ruim opgezette Kinepolis bioscopen, dat betekent 121 zalen en 22.486 zitplaatsen! Voor iedere doelgroep draait er altijd wel een film naar keuze. Dus er draait altijd wel een film die jij en je kids leuk vinden ;) Hoe leuk is het om er een gezellig uitje van te maken en te genieten van het speciale familieticket!? 

Wat kun je winnen?

Een familieticket voor een film naar keuze in een Kinepolis bioscoop. 

Hoe kun je winnen?

Laat in een reactie hieronder weten waarom jij met het hele gezin je naar een film wilt in een Kinepolis Bioscoop. 

Uit de reacties kiezen we een winnaar.

 

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je