{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 1 Winnaar

Win

WIN een EHBO-cursus voor baby's en kinderen

Wist je dat je je kindje na een slok schoonmaakmiddel niet gelijk moet laten braken? Dat als je kindje zich verslikt en druk hoest moet laten gebeuren en niet op de rug moet kloppen? Een vast lego-steentje er niet uit moet halen met een pincet, maar door te snuiten? Je bij een bloedneus je kindje voorover moet laten leunen?

EHBO bij baby's en kinderen

Kleine kinderen kun je geen seconde uit het oog verliezen. Voor je het weet zijn ze in een iets te hoge boom geklommen, pakken ze een te scherp mes uit de keuken of stoten ze een kop hete thee over zich heen. Het is de grootste nachtmerrie van iedere ouder. Maar, weet jij wel wat je moet doen als er iets met je kind gebeurt? Na een EHBO-cursus wel! En die kan JIJ winnen! 

De cursus

In de cursus leer je reanimeren en eerste hulp verlenen bij veelvoorkomende ongelukken bij baby's en kinderen. De cursus bestaat uit twee delen. Je volgt eerst online theorie en daarna doe je een praktijksessie bij jou in de buurt. 

De online theorie kan je volgen waar en wanneer je wilt. Op je tablet, via je computer of gewoon op je telefoon! Tijdens de theorie worden de belangrijkste EHBO-onderwerpen behandeld, zoals eerst hulp bij brandwonden, verdrinking, verstikking, ernstige allergie en koortsstuipen. 

Nadat je de online theorie hebt afgerond, volg je een praktijksessie. In 4 uur tijd ga je met andere cursisten aan de slag met je EHBO-vaardigheden. Je verbetert je reanimatievaardigheden door te oefenen met reanimatiepoppen en een AED. Ook leer je hoe je een kinlift, borstcompressies en beademing moet geven én hoe je wonden moet verbinden! 

De praktijksessie kun je op een datum en locatie naar keuze volgen. 

Wat kun je winnen? 

Wij mogen 1 cursus weggeven! De overige deelnemers krijgen een kortingscode. 

Hoe kun je winnen? 

Maak kans door, hieronder in de reacties, antwoord te geven op de volgende vraag:

''Waarom zou jij deze cursus graag willen testen?''

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je