{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 1 Winnaar

Win

Win een DuckTypen cursus!

Met DuckTypen is de tijd van de saaie typecursussen voorbij! Want DuckTypen is dé online typecursus waarmee kinderen blind leren typen samen met Donald Duck, de neefjes, Katrien, oom Dagobert en vele anderen.

In DuckTypen kiezen kinderen een eigen avatar en worden ze verslaggever van de Duckstadkrant. Als verslaggever doen ze verslag van de avonturen die ze meemaken. Denk aan het weerbericht, een schat voor Dagobert, een viswedstrijd en nog veel meer. Ze spelen verschillende games, afgewisseld met leeroefeningen. Dit zorgt ervoor dat de cursus leuk blijft van begin tot eind. Halen ze de typecursus? Dan ontvangen ze bij het basic pakket een online diploma en bij het premium en family pakket een fysiek diploma ondertekend door Meester Warbol en Donald Duck! Wedden dat je zoontje of dochtertje deze vol trots op de slaapkamer wil hangen?!

DuckTypen, nét een tikje leuker!

Wat kun je winnen?

Je maakt kans op 1 van de 2x Premium DuckTypen cursussen t.w.v. €129,95. DuckTypen is geschikt voor kinderen vanaf 7-8 jaar en je bepaalt zelf het niveau van de cursus. Groot voordeel: DuckTypen is ook geschikt voor kinderen met dyslexie.

Wat moet je doen om te winnen?

Laat een reactie achter met een antwoord op de vraag 'Waarom zou jij kiezen voor DuckTypen voor jouw kind?'

DuckTypen is verkrijgbaar vanaf €99,95. Meer weten over DuckTypen? Bezoek dan direct de website: www.ducktypen.nl

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je