{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win: een doos vol verantwoorde tussendoortjes van Body & Fit

Verantwoord snoepen

Jaaaa het is zover, vanaf nu kunnen we verantwoord snoepen! Nu hoor ik je denken.. maar hoe dan? Nou met de Smart Bar Crunchy, de nieuwe eiwitrepen van Body & Fit! De Smart Bar Crunchy is een candybar, net als een Twix, Snicker etc. alleen dan healty! Zo is een reep nagenoeg suikervrij (0,9 gram) en bevat een reep maar liefst 15 gram eiwitten. Dit zorgt voor een voldaan gevoel, ondersteunt sterke spieren, instandhouding en het herstel van de spieren. Dit is nog niet alles, een reep bevat slechts 164 kcal en is verkrijgbaar in 9 heerlijke smaken!

Wat kun je winnen

Wie weet kun jij binnenkort wel met ons delen welke van de 9 smaken jouw favoriet is. Wij mogen namelijk maar liefst 5 dozen met Smart Bars weggeven! 5 dozen vol met verantwoorde tussendoortjes, laat het verantwoord snoepen maar beginnen! Probeer het zelf :)

Hoe kun je winnen

Laat ons in een reactie hieronder weten ‘van welke smaak jij denkt dat dit jouw favoriet zal worden en waarom?’ Wie weet ben jij wel één van de vijf gelukkige die een doos vol met verantwoord lekkers krijgt thuisgestuurd!

Kijk hier voor alle smaken en meer informatie.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je