{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 2 Winnaars

Win

Win een deken van Koeka t.w.v. €95,-

Over Koeka

Koeka is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in  het ontwikkelen van herkenbare en innovatieve baby-, kind- en homeproducten. Alle producten zijn gemaakt van verfijnde stoffen met natuurlijke kleuren, waarbij functionaliteit en afwerking centraal staan.

De Koeka Home Collectie

Koeka heeft niet alleen verzorgingsproducten, kleertjes en accessoires voor baby's en kinderen, maar ook een speciale collectie voor volwassenen: Koeka Home!

Het is een pure, zachte en stoere collectie met een tijdloos, eigentijds karakter. Zo kun je je slaap- en woonkamer eenvoudig veranderen met wat mooie woonaccessoires. Gebruik mooie kussenhoezen en fijne plaids op je bank, of kies voor een sfeervolle sprei, fraaie dekens en chique dekbedovertrekken op het bed. 

 

koeka2

 

Wat kun je winnen?

Doe mee met deze winactie en win een Koeka eenpersoonsdeken wafel/teddy Oslo ter waarde van €95,-!
De Koeka dekens zijn voor kinderen én volwassenen heerlijk om onder te liggen. De deken Oslo is ontwikkeld met wafel en gevoerd met teddy. Warm, herkenbaar en stijlvol. Je kunt de deken in meerdere ruimtes uitstekend gebruiken, is lekker zacht en is heerlijk om onder weg te kruipen op een kouder moment. Kijk op de website van Koeka en kies jouw favorite kleur!

Hoe kun je winnen?

Om te winnen dien je de volgende vraag te beantwoorden: Welke kleur deken zou jij willen winnen en waar ga je de deken gebruiken?

Wil je meer inspiratie? Volg Koeka op Pinterest en Facebook!

Impressie Koeka

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je