{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win een complete trampoline van Exit Toys!

Gelukkig begint de zon eindelijk weer te schijnen, dus tijd om je klaar te maken voor de lente! TrampolineZaak.com (onderdeel van Qoony) en Exit Toys organiseren daarom een knallende win actie. Je maakt kans op een complete trampoline van Exit Toys, de Exit Toys Jump Arena all-in-1 305cm t.w.v. € 399,00.

trampoline

TrampolineZaak.com is de specialist van alle bekende trampolines van o.a. de merken Berg Toys, Avyna, Plum en Exit Toys. Bij TrampolineZaak.com vind je elke soort trampoline en binnen Nederland geldt altijd gratis verzending! TrampolineZaak.com beschikt over een outdoor experience center van 500m2 in Nijkerk waar alle trampolines direct uitgetest kunnen worden.

De Exit Toys Jump Arena all-in-1 zal in geen enkele tuin misstaan. De trampoline van Exit Toys heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Het frame is gegalvaniseerd en zwart gepoedercoat waardoor roest geen kans krijgt. De glasfiberring houdt het veiligheidsnet altijd in vorm. De trampoline is voorzien van een extra dikke rand van maar liefst 30mm over de volle breedte van de afdekrand...

De dubbelconische veren zorgen voor een optimaal spring comfort. Daarnaast worden de veren volledig afgeschermd door het speciaal ontworpen veiligheidsnet. De volgende accessoires worden met de trampoline meegeleverd : ankerset, een ladder en een schoenentas.

 

Doe nu mee en maak kans!

Maak nu kans op Exit Toys Jump Arena all-in-1 305cm t.w.v. € 399,-! Om kans te maken op deze mooie prijs vragen we je antwoord te geven op de volgende vraag: “Waarvoor spring jij een gat in de lucht?”

Tip: Klik hier om een kijkje te nemen tussen alle trampolines van TrampolineZaak.com

trampolinebanner

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je