{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win een canvasdoek t.w.v. 56 euro!

De Negenmaandenbeurs prijzenparade is alweer even bezig en elke dag zijn er mooie prijzen te winnen! Vandaag maak je kans op een canvasdoek naar keuze! Zou je ook zo graag een mooie spreuk of favoriete uitspraak op canvas boven de bank of in de slaapkamer hebben hangen? Ga dan nu voor deze mooie prijs van www.woordenopcanvas.nl t.w.v. 56 euro!


woordenopcanvas.nl

woordenopcanvas.nl biedt vele mogelijkheden. Je kan kiezen voor een tekst, een spreuk of een gedicht op de mooie canvas. Dit kan bovendien in het Nederlands, Frans, Engels en nog meer talen. Alle kleuren van de regenboog zijn mogelijk en woordenopcanvas.nl biedt verschillende formaten aan. Er wordt voor je spreuk een haarscherpe printkwaliteit en (pigment)inkt gebruikt. Het doek wordt naar wens gemaakt en wanneer je graag een voorbeeld ontvangt voordat je je canvas daadwerkelijk besteld, is dit ook nog mogelijk.


Maak kans op zo'n mooi canvasdoek van 50 x 80 cm!

Wat moet je doen? Om kans te maken op het canvasdoek moet de volgende vraag beantwoord worden: "Wat zou jij op het canvasdoek laten zetten en waarom?"  

Doe ook mee met de andere winacties van de prijzenparade:

 
 
Win 12 flessen alcoholvrij wijn! Doe nu mee » Win een meegroeistoel! Doe nu mee » Win een shirt & romper! Doe nu mee » Win een wafeldeken & laken! Doe nu mee »  
 
Win 1 v.d. 3 Swimtrainers! Doe nu mee » Win een hartjeskussen! Doe nu mee » Win een zwangerschaps
cursus! Doe nu mee »
Win een canvasdoek! Doe nu mee »  
 
Win 1 v.d. 10 setjes fopspenen! Doe nu mee » Win een hartenkussen!
Doe nu mee »
Win 1 v.d. 3 draagzakken! Doe nu mee » Win 1 v.d. 3 Tromper-
pakketten! Doe nu mee »
 
 
Win 50 geboortekaartjes! Doe nu mee »  
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je