{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 1 Winnaar

Win

Win een Buddha to Buddha armband

Win een Buddha to Buddha armband

Sinds de oprichting in 1997 is Buddha to Buddha bekend geworden om zijn 925 zilveren armbanden. Deze tijdloze, handgemaakte ontwerpen zorgen ervoor dat Buddha to Buddha sieraden worden gekoesterd voor het leven. Je maakt kans op de Nathalie Small armband t.w.v. € 375,-.

Buddha to Buddha sieraden

Het merk is geïnspireerd op de Buddha to Buddha manier van leven, de filosofie van het bewust leven en genieten, het optimaal benutten van elke dag in een gemoedelijke en natuurlijke wijze, een Oost-, bijna spirituele benadering - maar verre van floaty. Op dit moment bestaat de collectie uit meer dan honderd verschillende soorten sieraden waaronder armbanden, ringen, oorbellen en kettingen. Alle stukken zijn gemaakt van 925 sterling zilver, soms gecombineerd met edelstenen of leer. De volledige collectie vind je online.

Wat kun je winnen?

We geven een Nathalie Small armband weg t.w.v. € 375,-. De Buddha to Buddha Nathalie Small armband is een van de bekendste armbanden uit de collectie van Buddha to Buddha. Het is een smallere versie van de Nathalie armband voor mensen die de Nathalie armband mooi vinden, maar van iets meer subtiele sieraden houden. Ook is het mooi om de Nathalie Small en de Nathalie met elkaar te combineren samen met andere sieraden uit de Nathalie collectie...

Hoe kun je winnen?

  1. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Buddha to Buddha
  2. Beantwoord (in een reactie op dit bericht) de volgende vraag: Buddha to Buddha’s motto is embrace live. Wat is jouw motto/quote?
  3. Let op: Om een reactie achter te laten, dien je ingelogd te zijn. Je maakt alleen kans op de armband als je je ook inschrijft voor de Buddha to Buddha nieuwsbrief!

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je