{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win een bewegende vijver speelmat!

Al meer dan tachtig jaar heeft het speelgoed van TOMY een glimlach gebracht bij kinderen en ouders over de hele wereld. TOMY is een merk dat staat voor innovatieve producten van hoogstaande kwaliteit dat keer op keer plezier garandeert. TOMY is altijd de beste keus of het nu gaat om producten voor het verzorgen van je baby of kind of als het gaat om speelgoed dat je kind zal vermaken en tegelijk helpt verder te ontwikkelen. TOMY voert onder andere de merken Lamaze, TOMY The First Years, BOON, JJCole, Bumbo en Winnie the Poeh. Voor de iets oudere kinderen heeft TOMY ook mooie producten onder andere onder de merken TOMY, Chuggington, Pokémon en Battroborg.

Wat kun je winnen?

Bijspeelmat de winactie kun je kans maken op een speelgym dat het gezichtsvermogen en het motorische vermogen stimuleert bij je baby. Bij de muziek is er een keuze uit 2 verschillende muziekjes; vrolijk of kalmerend. De muziekjes spelen in op het inbeeldingsvermogen van je kleintje. De bewegende speeltjes houden je baby bezig en inspireert je baby om ze te pakken. Hierdoor wordt de hand-oogcoördinatie en gezichtsvermogen verbetert en gestimuleerd. Naast de bewegende vijver speelmat kun je ook kans maken op het product dat je hieronder op de foto ziet staan.

Hoe kun je winnen?

Volg de volgende stappen en maak kans op één van de mooie prijzen! 1. Like TOMY op Facebook 2. Beantwoord de volgende vraag: Welk speelgoedmerk zie jij in de onderstaande afbeelding en waarom wil jij winnen? Wanneer je voldaan hebt aan beide stappen, maak je kans op één van de prijzen! De winactie is geldig t/m 25 augustus. win-tomy
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je