{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 1 Winnaar

Win

Win een begin voor je babykamer met Koeka t.w.v. €200

Koeka

We love it! Koeka is een volwaardig lifestylemerk voor baby en kids met een ruim aanbod aan unieke verzorgingsproducten. De producten zijn gemaakt van verfijnde stoffen met natuurlijke kleuren, waarbij functionaliteit en afwerking centraal staan. Daarnaast kun je de producten door de herkenbare kleurenpaletten mooi met elkaar combineren.

Porto collectie

Koeka is een specialist op het gebied van beddengoed en heeft een nieuwe lijn geïntroduceerd: de Porto collectie. Dit is een stoere lijn, gemaakt van drie gekleurde garens en gebreid in een ribbelsteek. Dit geeft de dekens en de aankleedkussenhoes een stoere en speelse look. De producten zijn gemaakt van 100% katoenen garen en voelen zacht en fijn aan voor je kindje. De Porto collectie is verkrijgbaar in vier mooie kleurenpaletten.

koeka3

 

Wat kun je winnen?

Wij mogen een hele gave prijs weggeven! Namelijk; Koeka producten ter waarde van €200,-! Zo kan je alvast een begin voor je babykamer maken of hem gewoon pimpen, helemaal in de stijl van Koeka. Het pakket bestaat uit:

Hoe kun je winnen?

    Om kans te maken op deze te gekke prijs dien je de volgende stappen te ondernemen:
  • 1: Geef antwoord op de vraag: Wiens babykamer wil jij aanpakken en waarom?
  • 2: Geef door welke kleurenpalet van de lijn Porto je wilt winnen en met welk ledikantlaken (en kleur) je het wilt combineren.

Meer inspiratie opdoen voor je babykamer? Neem eens een kijkje op de Facebook, Pinterest of Instagram van Koeka.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je