{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 1 Winnaar

Win

Win een Babboe Peuterstoel t.w.v. € 69,90

De Babboe Peuterstoel

Veilig en gezellig op weg met je kleintje in de bakfiets!

Fietsen met je kleintje is pas écht een feestje. Er gaat een wereld voor je kindje open zodra je met je kindje op pad kunt. De wind in de haartjes en papa of mama gezellig bij je in de buurt. Met een bakfiets kun je al snel met je kleintje op pad. Eerst in de Maxi-Cosi of babyschaal en vanaf ongeveer 9 maanden zijn ze klaar voor een Peuterstoel. De Babboe Peuterstoel is niet alleen te gebruiken in een bakfiets, maar ook in een fietskar.

Babboe ontwikkelde een nieuwe Peuterstoel die nóg beter aansluit op de wensen van jonge ouders. Hij is gemakkelijk te monteren en past in alle bakfietsen. Door het slimme materiaal is de stoel koel in de zomer en lekker warm in de winter. Tevens is hij schokabsorberend & waterafstotend en eenvoudig met een doekje af te nemen, ideaal dus!

Babboesfeerwinactie

Wat kun je winnen?

Babboe geeft 2 Babboe Peuterstoelen (t.w.v. € 69,90) weg! De prijs is inclusief bevestigingsset voor in de bakfiets en montagehandleiding. De kleur mag je zelf kiezen!

Hoe kun je winnen?

Volg onderstaande stappen en maak kans op een Babboe Peuterstoel naar keuze t.w.v. € 69,90!

  • Like de BABBOE Facebookpagina
  • Beantwoord de volgende vraag hieronder in een reactie: Van welke momenten, met jouw dreumes of peuter, geniet jij het meest & wat is/zijn de leeftijd(en) van jouw kid(s)?

Wanneer je beide stappen hebt ondernomen, maak je kans op een Babboe Peuterstoel!

Kun je echt niet wachten?

Wil je nu al op pad met je kleintje in de Babboe Peuterstoel? Dat kan! Ga naar www.babboe.nl waar je de Peuterstoel direct in drie verschillende kleuren kunt aanschaffen (LET OP: mocht je net de Peuterstoel besteld hebben en toch de winnaar worden van deze winactie? Dan krijg je de gekochte Peuterstoel vergoed).

De winactie loopt tot en met 31 mei 2015

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je