{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win de Swimtrainer 'Classic' voor je kleintje!

Freds Swim Academy

De SWIMTRAINER “Classic” is een veilige, leerzame en gebruiksvriendelijke speciale opblaasbare zwemband en laat baby’s al snel op een vertrouwde manier kennis maken met water en zwemmen. Door het zwemtuigje met opblaasbaar buikstuk en de gemakkelijke veiligheidsgordel met clipsluiting kan de baby niet onderuit zakken of kantelen. Het buikstuk geeft automatisch de natuurlijke buikligging aan en zorgt voor een natuurlijke en actieve zwemhouding.

De Swimtrainer “Classic” is de enige actieve recreatieve zwemhulp. De baby heeft dankzij het model met een kleine opening aan de achterzijde veel bewegingsvrijheid zodat het zelf spelenderwijs kan ontdekken hoe leuk zwemmen is. Doordat de baby in de Swimtrainer “Classic” ligt kan deze zelfs gebruikt worden voordat de baby zelf kan zitten. Te bestellen en meer informatie over de SWIMTRAINER “Classic” via www.swimtrainer.nl of www.swimtrainer.com.

Wat kun je winnen?

Win de Swimtrainer 'Classic' rood. Freds Swim Academy geeft er maar liefst 4 weg!

Hoe kun je winnen?

  1. Like en share Freds Swimtrainer Classic op Facebook
  2. Like Mamaplaats op Facebook
  3. Om kans te maken op deze prijs dien je de volgende vraag goed te beantwoorden: vanaf hoeveel weken kun je de Swimtrainer 'Classic' al gebruiken?
Fred https://www.facebook.com/Swimtrainer
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je