{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 1 Winnaar

Win

Win de nieuwste bakfiets van Babboe: BABBOE Curve!

BABBOE Bakfiets: van Ouders voor Ouders

Een bakfiets vol kinderenergie is een dagelijkse belevenis. Omdat je kinderen voor je zitten, heb je ze constant in het oog. Zo kun je gezellig met elkaar babbelen en is het ook nog eens veilig. Je passagiertjes zitten in een stevige houten bak, vastgeklikt met een driepuntsgordel. Met de Babboe Bakfiets maak je van ieder tochtje een feestje!

Betaalbare kwaliteit

Babboe Bakfiets is een initiatief van ouders voor ouders. We willen de bakfiets bereikbaar maken voor ieder gezin. Vanuit die gedachte ontwikkelen we sinds 2007 kwalitatief goede bakfietsen voor een betaalbare prijs. Onze bakfietsen worden ook steeds beter dankzij de ervaringen en tips die ouders met ons delen. Zo is Babboe Bakfiets uitgegroeid tot de grootste in Nederland.

Bakfiets-Service aan huis

We staan voor onze bakfietsen. Daarom geven we 5 jaar garantie plus service aan huis. Wat dat betekent? Dat onze monteurs Jan, Danny en Evert-Jan altijd voor je klaar staan. Is er iets mis met je Babboe Bakfiets, dan lossen we dat voor je op. Gewoon thuis, voor de deur. Geen gesleep of gedoe, je hebt ’t al druk genoeg, toch?

Alternatief voor de auto

Babboe Bakfiets biedt volop keuze. Wil je een snelle, wendbare tweewieler of een klassieke, robuuste driewieler? Welke bakfietsaccessoires passen bij jouw gebruik? Kies je voor een reguliere of elektrische bakfiets? Met de elektrische Babboe Bakfiets heb je een duurzaam alternatief voor de auto. Handig voor langere afstanden, heuvelachtig terrein of zware boodschappen. Of voor grootouders of oppas. Wat je ook zoekt, er is altijd een Babboe Bakfiets die bij je past!

Wat kun je winnen?

De nieuwste bakfiets van Babboe – de BABBOE Curve! Dé bakfiets van nu ziet er stoer uit met een eigentijds design en degelijke bouw. Jij maakt kans op deze fantastische prijs t.w.v. € 1.599!

Hoe kun je winnen?

1. Like BABBOE op Facebook www.facebook.com/Babboe  (Geen Facebook of meer fan van Google+? Volg ons dan op Google+  https://plus.google.com/+babboe-bakfiets)

2. Beantwoord de volgende vraag: Waarom zou jij nou een Babboe bakfiets willen hebben?

Wil je meer informatie of direct profiteren van een superscherpe bakfiets deal speciaal voor Mamaplaats volgers? Klik dan snel hier!

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je