{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win de meegroeistoel van IKenIK t.w.v. €74,95!

De Negenmaandenbeurs prijzenparade is deze week gestart en elke dag zijn er mooie prijzen te winnen! Vandaag maak je kans op een meegroeistoel t.w.v. € 74,95!

IkenIk

IkenIk is een trendy en hippe online baby-en kinderwinkel met een grote collecties aan: baby-en kinderkamer accessoires, textiel en beddengoed, leuke kinderkamerthema's, kraamcadeaus en speelgoed. Daarnaast is IkenIk de webshop met alle grote merken. Onder andere Koeka, Taftan, Nijntje, Lillifee, Silverlit en de populaire Woezel en Pip maken IkenIk compleet. Zowel voor moeder als voor kind is er veel moois te shoppen. Win nu de meegroeistoel Jelle t.w.v. € 74,95! De meegroeistoel Jelle is veelzijdig verstelbaar zodat de kinderstoel ook voor oudere kinderen te gebruiken. De meegroeistoel is van 0 tot 80 jaar te gebruiken! De meegroeistoel is gemaakt van massief hout en is te gebruiken tijdens het eten en spelen. de afmetingen van Jelle is 45 x 63 x 88 cm. Klik hier en lees meer over de meegroeistoel Jelle!

Hoe maak je kans op de meegroeistoel Jelle?

IKenIK.nl geeft tijdens de prijzenparade een prachtige meegroeistoel t.w.v. € 74,95 weg. Beantwoord de volgende vraag: "Waarom vind jij dat je de meegroeistoel mag winnen?"  

Doe ook mee met de andere winacties van de prijzenparade:

 
 
Win 12 flessen alcoholvrij wijn! Doe nu mee » Win een meegroeistoel! Doe nu mee » Win een shirt & romper! Doe nu mee » Win een wafeldeken & laken! Doe nu mee »  
 
Win 1 v.d. 3 Swimtrainers! Doe nu mee » Win een hartjeskussen! Doe nu mee » Win een zwangerschaps
cursus! Doe nu mee »
Win een canvasdoek! Doe nu mee »  
 
Win 1 v.d. 10 setjes fopspenen! Doe nu mee » Win een hartenkussen!
Doe nu mee »
Win 1 v.d. 3 draagzakken! Doe nu mee » Win 1 v.d. 3 Tromper-
pakketten! Doe nu mee »
 
 
Win 50 geboortekaartjes! Doe nu mee »  
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je