{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 1 Winnaar

Win

Win de Babboe Curve t.w.v. €1599

BABBOE Bakfiets: van Ouders voor Ouders

Makkelijk, snel, veilig én gezellig. Dat is waar de Babboe Bakfiets voor staat. Je hebt de wereld aan je voeten met de kindjes voor je neus. Of je nou onderweg bent naar school, vriendjes, supermarkt, speeltuin, park of ander uitje, de Babboe Bakfietsen zijn hét ideale vervoermiddel voor je kinderen (met extra ruimte voor boodschappen, buggy of andere zaken).

Omdat je kinderen voor je zitten, heb je ze constant in het oog. Zo kun je gezellig met elkaar babbelen en is het ook nog eens veilig. Je passagiertjes zitten in een stevige houten bak, vastgeklikt met een driepuntsgordel.

Alternatief voor de auto

Babboe Bakfiets biedt volop keuze. Wil je een snelle, wendbare tweewieler of een klassieke, robuuste driewieler? Welke bakfietsaccessoires passen bij jouw gebruik? Kies je voor een reguliere of elektrische bakfiets? Met de elektrische Babboe Bakfiets heb je een duurzaam alternatief voor de auto. Handig voor langere afstanden, heuvelachtig terrein of zware boodschappen. Of voor grootouders of de oppas natuurlijk. Wat je ook zoekt, er is altijd een Babboe Bakfiets die bij je past!

Wat kun je winnen?

Maak nu kans op de nieuwste bakfiets van Babboe: de BABBOE Curve, dé bakfiets van nu! Hij ziet er stoer uit met een eigentijds design en een degelijke bouw. Jij maakt kans op deze fantastische prijs t.w.v. € 1599!

Hoe kun je winnen?

Volg onderstaande stappen en maak kans op de BABBOE Curve bakfiets t.w.v. €1599!

  • Like de Facebookpagina van Babboe
  • Beantwoord in een reactie (onderaan deze pagina) de volgende vraag: Heb jij al een bakfiets en wat is voor jou het moment dat een bakfiets echt onmisbaar is?

Wanneer je voldaan hebt aan beide voorwaarden, maak je kans op een BABBOE Curve bakfiets! De winactie loopt tot en met 20 april 2015.

Nu bestellen?

Kun jij niet wachten en wil je nu een Babboe Bakfiets kopen? Ga dan naar www.babboe.nl, daar vind je vast jouw ideale bakfiets (LET OP: mocht je net een BABBOE Bakfiets besteld hebben en toch de winnaar worden van deze winactie? Dan wordt de reeds gekochte bakfiets vergoed)!

babboe2

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je