{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 1 Winnaar

Win

Win de Babboe Curve T.W.V. €1599

BABBOE Bakfiets: van Ouders voor Ouders

Makkelijk, snel, veilig én gezellig. Dat is waar de Babboe Bakfiets voor staat. De wereld aan je voeten met je kindjes voor je neus. Onderweg naar school, vriendjes, supermarkt, speeltuin, park of een ander uitje. De bakfietsen van Babboe zijn het ideale vervoermiddel voor je kinderen met extra ruimte voor boodschappen, buggy of andere zaken.

De Bakfiets: altijd een feestje op wielen

Een bakfiets vol kinderenergie is een dagelijkse belevenis. Omdat je kinderen voor je zitten, heb je ze constant in het oog. Zo kun je gezellig met elkaar babbelen en is het ook nog eens veilig. Je passagiertjes zitten in een stevige houten bak, vastgeklikt met een driepuntsgordel. Met de Babboe Bakfiets maak je van ieder tochtje een feestje!

Betaalbare kwaliteit

Babboe Bakfiets is een initiatief van ouders voor ouders. Zij maken de bakfiets bereikbaar voor ieder gezin. Vanuit die gedachte ontwikkelen ze sinds 2007 kwalitatief goede bakfietsen voor een betaalbare prijs. De Babboe bakfietsen worden ook steeds beter dankzij de ervaringen en tips die ouders met Babboe delen. Zo is Babboe Bakfiets uitgegroeid tot de grootste in Nederland.

Babboemidden

Bakfiets-Service aan huis

Daarnaast geeft Babboe 5 jaar garantie plus service aan huis. Wat dat betekent? Dat de monteurs Jan, Danny en Evert-Jan altijd voor je klaar staan. Is er iets mis met je Babboe Bakfiets, dan lossen zij dat voor je op. Gewoon thuis, voor de deur. Geen gesleep of gedoe, je hebt ’t al druk genoeg, toch?

Alternatief voor de auto

Tot slot biedt Babboe Bakfiets volop keuze. Wil je een snelle, wendbare tweewieler of een klassieke, robuuste driewieler? Welke bakfietsaccessoires passen bij jouw gebruik? Kies je voor een reguliere of elektrische bakfiets? Met de elektrische Babboe Bakfiets heb je een duurzaam alternatief voor de auto. Handig voor langere afstanden, heuvelachtig terrein of zware boodschappen. Of voor grootouders of oppas. Wat je ook zoekt, er is altijd een Babboe Bakfiets die bij je past!

Kun je niet wachten?

Kun jij niet wachten en wil je nu een Babboe bakfiets kopen? Ga dan naar www.babboe.nl! Daar vind je vast jouw ideale bakfiets. Mocht je uiteindelijk toch winnen of ben je de winnaar en wil je liever een elektrische Curve, dan komt dit natuurlijk goed!

Wat kun je winnen?

Maak nu kans op de nieuwste bakfiets van Babboe: de BABBOE Curve, dé bakfiets van nu! Hij ziet er stoer uit met een eigentijds design en een degelijke bouw. Jij maakt kans op deze fantastische prijs t.w.v. € 1599! Maar dat is nog niet alles, de bakfiets wordt rijklaar gemonteerd bij jou geleverd!

Hoe kun je winnen?

Om kans te maken dien je onderstaande stappen te ondernemen:

  • Like de Facebookpagina van Babboe
  • Beantwoord de volgende vraag: Waar zou jouw eerste ritje op je nieuwe Babboe bakfiets naar toe gaan?

De winactie loopt t/m 1 mei 2016.

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je