{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 1 Winnaar

Win

WIN: Cortina Roots Transport moederfiets (t.w.v. €589)

Cortina Roots Transport moederfiets

De Cortina Roots Transport is een hele gave moederfiets t.w.v. €589! Een fiets met mogelijkheden, namelijk transport- en moederfiets in één, wel zo handig als drukke mama!

Het is met deze fiets mogelijk om én een kinderzitje aan het stuur te hebben én een krat of mand op de voordrager. Door de dubbele standaard en de stuurblokkering staat je fiets super stabiel bij het in- en afladen, wel zo veilig! Het is trouwens ook erg lekker fietsen op deze fiets door de 3 versnellingen. En zoals Cortina zelf zegt: Fietsen is Fashion!, dus op deze Roots mag je ook echt gezien worden, met of zonder je kleine voor- of achterop.

De Cortina Roots Transport 2015 Dames is een stoere moederfiets met een retro uitstraling. De hele fiets is ontworpen om ook kinderen mee te vervoeren: de ruimte tussen het stuur en zadel is ruim zodat er genoeg plek is voor een kinderzitje. Daarnaast is het stuur zelf ook extra breed voor een kinderzitje en is de trendy voordrager meer naar voren geplaatst, zodat jouw kleine genoeg ruimte heeft voor zijn of haar beentjes.

Hoe kun je winnen?

Wij geven deze prachtige fiets weg aan de mooiste reactie op de vraag: 'Waar zou jij met deze gave fiets naartoe fietsen?'

2

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je