{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

WIN: Chillafish loopfietsje (12x)

Chillafish

Chillafish is een hip merk wat bekend staat om haar gave fietsjes. Innovatieve producten, met een puur en fris design tegen een betaalbare prijs.

Wat kun je winnen?

BMXie

De BMXie is een echt stoere loopfiets, helemaal in BMX-stijl: robuust fietsframe, oversized tubing én extreem lichtgewicht! Ook is het zadel verstelbaar en zijn de voetsteuntjes afneembaar. We geven deze gave fiets (t.w.v. €80) vijf keer weg!

QUADIE

Quadie is de nieuwste telg van de Chillafish familie. Deze 4-wieler gaat terug naar zijn roots. Een eenvoudige en functionele eerste rit met een stijlvolle look, lichtgewicht en stabiele rijeigenschappen. Het zadeltje is in hoogte verstelbaar zodat de eerste stapjes veilig gezet kunnen worden. Met een handgreep aan het zadel maakt het super gemakkelijk de lichtgewicht Quadie mee te nemen. We geven de Quadie (t.w.v. €50) drie keer weg!

BUNZI

De Bunzi is een unieke 2-in-1 loopfiets die in een handomdraai omschakelt tussen 3-wiel modus en 2-wiel modus. Leer je kind op een stap-voor-stap manier rijden op de Bunzi loopfiets in 3-wiel modus en schakel om naar 2-wiel modus wanneer jouw kind er klaar voor is. De Bunzi is licht om te dragen als je kind moe is, heeft stille indoor en outdoor wielen en heeft een leuke opbergbox in het stoeltje. Gemaakt van stevig ABS materiaal en verpakt in een uniek en leuk design. We geven de Bunzi (t.w.v. €50) vier heer weg!

Meer informatie over deze gave fietsjes? Check hier »

Hoe kun je winnen?

  1. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Chillafish
  2. Laat in een reactie hieronder weten welk fietsje je zou willen winnen en waarom (vergeet niet de gewenste kleur te noemen)

Succes!

2

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je