{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win: BSP La Dolce Vita III moederfiets t.w.v. €679

BSP La Dolce Vita III moederfiets

De BSP La Dolce Vita is een moederfiets en handige transportfiets in één, en kun je aanschaffen op Fietsenwinkel.nl (of in één van de vestigingen). Er is genoeg plek voor kinderzitjes, zelfs met een krat of mand op het voorrek. Door het wat ruimere frame en het brede stuur stap je gemakkelijk op en met de 3 versnellingen fiets je altijd lekker soepel. De dubbele standaard en de stuurblokkering zorgen ervoor dat je fiets altijd stevig en stabiel staat. Wel zo veilig!

De fiets is van alle markten thuis, hij is namelijk veilig, comfortabel, stijlvol, praktisch en hip. Deze moederfiets combineert een trendy transportfiets met een handige moederfiets en het resultaat is een zeer goedlopende moederfiets met alles erop en eraan. Verder beschikt deze robuuste moederfiets over belangrijke eigenschappen, een aantal hiervan zijn:

    • Dubbele standaard en stuurblokkering voor gemakkelijk en veilig laden en lossen zonder dat de fiets omvalt
    • Onderhoudsvriendelijke Rollerbrake handremmen
    • Voorzien van Easyfit bagagedrager dus compatibel met Yepp Easyfit kinderzitje
    • Voorzien van duurzame batterijverlichting

Fietsenwinkelfietsen

Wat kun je winnen?

Doe mee met deze gave winactie en maak kans op een praktische, hippe moederfiets. Het type fiets dat je kunt winnen is de BSP La Dolce Vita III moederfiets t.w.v. €679. 

Hoe kun je winnen?

Om te winnen dien je de volgende vraag te beantwoorden: wat vind jij de fijnste/belangrijkste eigenschap van de fiets? Tip: check fietsenwinkel.nl voor alle eigenschappen.

Meedoen kan t/m 17 juli 2016.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je