{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 1 Winnaar

Win

Win bioscoopkaartjes voor 50 shades darker!

geslotenHappy Valentine!

14 februari, de dag die symbool staat voor de liefde: Valentijnsdag! Maar ook een dag waar iedereen een eigen mening over heeft. De een laat het voor wat het is, en de ander pakt groots uit. Zet jij je geliefde deze dag wel in het zonnetje? Het kan natuurlijk je partner zijn, maar ook je beste vriendin, je moeder of gewoon iemand waar je veel om geeft. Een klein gebaar zegt al genoeg, want.. ALL YOU NEED IS LOVE!

Hoe kun je winnen?

Wij zijn natuurlijk heel erg benieuwd hoe jij jouw Valentijn in het zonnetje gaat zetten. Stuur jij een kaartje? Verras je iemand met bloemen? Een lekker stuk chocolade of misschien wel een weekendje weg? Wij horen het graag van jullie!

Om mee te doen aan deze winactie schrijf je een blogje over hoe jij jouw Valentijn dit jaar in het zonnetje gaat zetten. De mooiste, leukste, grappigste maar vooral de meest liefdevolle blog wint! Zo breng je andere bloggers misschien wel op leuke ideeën :)!

Start met het schrijven van jouw blog en begin met de zin 'Zo zet ik mijn Valentijn in het zonnetje'. LET OP: dit is de eerste zin van jouw blog, dus niet de titel en ook niet de inleiding. Begin met bloggen »

Wat kun je winnen?

Ben jij de winnaar? Dan ga jij samen met jouw vriendinnen naar..... Fifty Shades Darker!

Succes en veel blogplezier!

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je