{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win: BABY born pop met accessoires

25 jaar BABY born

Wie kent haar niet, de bekende pop BABY born! BABY born is een vriendin, een beste vriendin en heeft liefde en verzorging nodig. De unieke pop heeft negen levensechte functies, waar zelfs zonder batterijen mee kan worden gespeeld. BABY born is de babypop die meegroeit met de fantasie van ieder kind en zo een perfecte stimulatie is voor het ‘moeder-dochter roleplay’ op een realistische manier. En het is feest, want BABY born is dit jaar jarig! Ze bestaat dit jaar 25 jaar en dat moet natuurlijk groots gevierd worden! Wij hebben het geluk dat wij jou blij mogen maken!

Wat kun je winnen?

Om het jubileum met jou te vieren mogen wij maar liefst 3 BABY born poppen met een 'Deluxe verjaardag set' weggeven!

Voor haar verjaardag draagt BABY born een mooie roze jurk met bijpassende schoentjes. En een echte jarige draagt natuurlijk ook een verjaardagskroontje terwijl ze een lekker stukje taart eet! De kenmerken van de pop zijn:

  • Negen levensechte functies voor nog meer plezier
  • Afwisselend (rollen) spel met BABY born stimuleert de verbeelding en is een bewezen ondersteuning van sociale vaardigheden zoals verantwoordelijkheid, communicatie en empathie
  • Inclusief talrijke accessoires: 1 jurkje, 1 kroontje, 1 paar schoenen, 1 taart met taartschep. 

babybornwin

Hoe kun je winnen?

BABY born bestaat 25 jaar, en in deze jaren zijn er verschillende poppen verschenen (voor alle leeftijden). Geef hieronder aan welke BABY born jouw favoriet is en waarom.

Meedoen kan t/m 30 oktober 2016.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je