{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

WIN €50 SHOPTEGOED VAN BABY-WALZ

baby-walz: zwangerschapskleding, babykleding en nog veel meer

baby-walz is een van de grootste online babyshop van Europa. Jonge ouders vinden hier alles voor de baby en zwangerschap. Het totale assortiment bevat meer dan 12.000 artikelen. Het begint bij zwangerschapskleding en gaat via babykleding en -benodigdheden door tot enerverend kinderspeelgoed en babyfoons. Ook voor kinderwagens en meubilair kan je terecht in de webshop. baby-walz is aanwezig gedurende de gehele babytijd; vanaf de eerste dag zwangerschap tot de kinderen opgroeien en naar school gaan.

Passende zwangerschapskleding

Passende zwangerschapskleding voor iedere vrouw en voor ieder stadia van de zwangerschap, dat is het streven van baby-walz. En dat is wat je treft in het assortiment positiekleding. Dankzij baby-walz hoeft je garderobe zwangerschapskleding niet kleiner of minder leuk te zijn dan de gewone garderobe. baby-walz heeft een zeer ruime collectie zwangerschapskleding, je zal hier zeker kledingstukken vinden die helemaal jouw smaak zijn. Attractieve zwangerschapskleding en praktische accessoires van vele betrouwbare merken tegen gezinsvriendelijke prijzen.

De leukste babykleding

De leukste babykleding vind je hier. Leuke en lieve babykleding voor alle baby’s en voor ieder moment. Babykleding voor in de zomer en winter, voor overdag en voor in bed. Wat dacht je van een leuke baby zwembroek of praktische babyschoentjes? In het uitgebreide assortiment vind je bekende merken tegen aantrekkelijke prijzen. Kleed je baby leuk aan met de babykleding van baby-walz! Ontdek ook de gepersonaliseerde functies zoals 'Verlanglijstje' en 'Geboortelijst'. Vele tips & informatie zoals bij voorbeeld checklists, maattabel en cadeautips vullen het profiel.

Wat kun je winnen?

baby-walz geeft maar liefst 3 shopvouchers weg ter waarde van €50! Als troostprijs geeft baby-walz ook 3 schattige knuffeldoekjes weg.

Hoe kun je winnen?

Om te winnen dien je de volgende vraag te beantwoorden: als je zou winnen, welke producten zou je dan bestellen bij baby-walz?

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je