{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

win: 4 entreekaarten voor het Sinterklaasfestijn in Attractiepark Toverland! (4x)

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint!

Sinterklaas in Attractiepark Toverland

Nog even en de Sint is weer in het land. Een bezoekje aan Attractiepark Toverland mag natuurlijk niet ontbreken. Wil jij samen met het gezin een geweldig Sinterklaasfestijn beleven?  De Sint en zijn Toverpieten brengen in de weekenden van 25 & 26 november en 2 & 3 december een magisch bezoek aan Toverland. Een hooggeëerd bezoek van de Sint, zijn vrolijke bende Toverpieten én natuurlijk spannende attracties maken de dag compleet.

Het Toverpietencircus!

Je komt de Toverpieten tegen in alle kleuren van de regenboog. Ze stormen binnen en halen allerlei halsbrekende toeren uit. Terwijl de pepernoten je om de oren vliegen, zetten zij de boel letterlijk op stelten. Het wordt één groot Sinterklaasfeest in Toverland, speciaal voor jou!

Wat kun je winnen?

Wil jij ook met hele gezin een dag genieten van een magisch Sinterklaasfeest? Wij mogen maar liefst 4 x 4 entreekaarten weggeven voor het Sinterklaasfestijn in Attractiepark Toverland! Daarnaast ontvang je tijdens je bezoek ook een betoverend verrassingspakket.

Hoe kun je winnen?

Wie zoet is krijgt lekkers. Geef in een reactie hieronder antwoord op de volgende vraag: "Waarom willen jullie graag naar het Sinterklaasfestijn in Toverland komen?"

Meer weten? Kijk op de website van Toverland voor meer informatie.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je