{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win: 3x blauwlichtfilter bril voor het hele gezin van Pearle!

We kijken, juist nu met donkere en koudere dagen, veel op een schermpje. Een blauwlichtfilter bril kan helpen je ogen wat meer rust te geven.

Breng je veel tijd door op je tablet, telefoon of laptop? Heb je soms last van vermoeide of rode ogen? Helemaal niet gek hoor! Wist je dat een bril met blauw licht filter bril kan helpen? Hiermee kijk je rustiger en knijp je minder met je ogen, waardoor je minder last kunt krijgen van vermoeide ogen. Andere voordelen van een blauw licht filter bril: vermindering van lichtschitteringen & een scherper contrast!

Wanneer je geen sterkte nodig hebt kun je ook een blauwlichtfilter bril dragen. Ze zijn ook zonder sterkte verkrijgbaar namelijk. En zowel voor jezelf als voor je puber.  

20-20-2 regel (ook voor kinderen)

Nu we het toch over de gezondheid van je ogen hebben: ken je de 20-20-2 regel al? Na 20 minuten beeldschermtijd (of naar iets anders van dichtbij kijken) is het voor zowel volwassenen als kinderen verstandig om 20 seconden in de verte te kijken. Om het oog dus lekker te trainen op verschillende afstanden. Kinderen en jongeren die nog in de groei zijn, moeten daarnaast ook 2 uur per dag naar buiten. Oogartsen en opticiens geven dit advies om het stijgende aantal gevallen van bijziende kinderen af te remmen. Check hier meer info over de 20-20-2 regel

Hoe kun je winnen? 

Laat in een reactie weten hoeveel uur jij kijkt op een scherm per dag? Uit alle reacties loten we de 3 winnaars! De winnaars ontvangen blauwlichtfilter brillen van Pearle Opticiens voor het hele gezin. Zo geef je jouw ogen en die van je kind wat meer rust.

Kun je niet wachten? Bekijk dan hier het aanbod van Pearle en shop er alvast eentje (voor jezelf of voor je kind). Kan ook zonder sterkte. 

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je