{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 2 Winnaars

Win

WIN: 2x Jumbo doodle tekenset!

Leer stap voor stap tekenen met Dessineo Doodle van Jumbo!

Dessineo Doodle is speciaal ontworpen voor kinderen van 4 jaar en ouder. Kinderen leren op een eenvoudige en leuke manier stap voor stap tekenen. Met eenvoudige vormen zoals een cirkel, vierkant en driehoek, tekent het kind een kat, kerstman, vliegtuig en nog heel veel meer!

De tekenvellen zijn bedrukt met inspirerende achtergronden: een zee voor de vis, het heelal voor de raket en een sneeuwlandschap voor de kerstman! Naast dat je kindje er veel plezier van heeft, stimuleert het ook de creativiteit en fantasie. 

Zo werkt het:

Plaats de eerste sjabloon onder het tekenvlak en trek de lijnen over met een stift. Plaats vervolgens sjabloon 2 en daarna sjabloon 3 onder het tekenvlak. Zo leer je stapsgewijs een mooie tekening maken. De bijgeleverde stift is uitwisbaar zodat je keer op keer kunt oefenen. Alles kan netjes worden opgeborgen in het tekenbord.

De set is makkelijk mee te nemen en daarom ideaal voor onderweg! 

Hoe kun je winnen? 

Wij mogen maar liefst 2x een Dessineo Doodle tekenset weggeven! Laat in de reacties weten waarom jij en je kindje(s) de tekenset willen winnen. Uit de reacties kiezen wij een winnaar. 

Niet gewonnen, maar wil je de tekenset toch aanschaffen? Dat kan hier!

 

 

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je