{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

WIN: 2x 4 kaarten voor het Kinepolis Kids Weekend!

Kinepolis Kids Weekend

Exclusief bij Kinepolis: een heel weekend in thema van een film! Tijdens dit weekend zijn er boordevol filmtastische activiteiten rondom de filmvoorstellingen. Een film weekend is op zaterdag en zondag van 10:00 - 17:00 uur.

Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober is weer tijd voor een Kids Weekend bij Kinepolis! Ditmaal met de animatie film Everest: De Jonge Yeti.

                                                     

De Jonge Yeti

De Jonge Yeti neemt je mee op een avontuur dat zich over meer dan 3000 kilometer uitstrekt, van de straten van Shanghai tot aan de adembenemende sneeuwlandschappen van de Himalaya. Als tienermeisje Yi een jonge Yeti ontdekt op het dak van haar flatje in Shanghai, besluit zij samen met haar ondeugende vrienden Jin  en Peng hem “Everest” te noemen. Vervolgens gaan ze op een epische speurtocht om dit magische wezen te herenigen met zijn familie op het hoogste punt van de aarde.
 
Maar om Everest weer thuis te krijgen moeten de vrienden er wel in slagen om zoöloge Dr. Zara en zakenman Burnish, die koste wat kost een Yeti wil vangen, telkens een stap voor te blijven...

            

Hoe maak je kans?

Dat is heel makkelijk! Meld je aan via deze link

We maken de winnaar op maandag 30 september 2019 bekend! 

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je