{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win 2 Aquafun producten van TOMY

Het is altijd handig om speelgoed voor in bad achter de hand te hebben. Speelgoed voor in bad of de douche is onmisbaar voor een relaxte baddertijd. Waterspeelgoed is ook nog eens leerzaam.

Baddertijd is naast een schoonmaakmoment een geweldig kwaliteitsmoment met je kind of voor broertjes en/of zusjes onderling. Het ontdekken van water en bubbels stimuleert niet alleen de tastzin en het gevoel van je kind maar helpt ook bij de ontwikkeling van de fijne motoriek van oog- hand coördinatie en helpt je kind zijn handen nuttig te gebruiken.

TOMY Aquafun

Met water en schuim kun je al heel veel tijdens badtijd maar TOMY heeft een speciale lijn met speelgoed voor in bad: TOMY Aquafun! Je kunt muziek maken en drijfspelletjes doen met de verschillende speeltjes van TOMY Aquafun. Ieder speeltje heeft iets speciaals.

Bij TOMY Aquafun is:
  • Badderen een onderdeel van het naar bed gaan ritueel.
  • Een tijd om een emotionele band te vormen met het gezin.
  • Een moment waarbij het vertrouwen in water verhoogd wordt.
  • Een leuk en gelukkig moment.

Wat kun je winnen?

Mijneersteted Water Speel Schildpad Spelen en gieten in het water met de verschillende speeltjes. Knijp in de babyschildpadjes en spuit eindeloos met water. Plak de babyschildpadjes op de rand van het bad of op de muur. Ontdek de verschillende vormen met een variatie aan kleuren onder het schild van de schildpad. Zoek de passende kleuren van de babyschildpadjes bij de passende kleuren poten van de schildpad bij elkaar.
   
Mijneerstepop Octopals Wonderlijk en kleurrijk badeiland voor een octopus-mama en haar 8 baby‘s. Moeder dient als watergieter en de baby‘s kunnen met hun zuignappen aan het bad en badtegeltjes geplakt worden. Ook spuiten ze als je erin knijpt. Bovendien heeft iedere octopus een eigen nummer waarmee hij aan het overeenkomende nummer op het octopuseiland gekoppeld kan worden. Volop waterpret en eindeloze spelletjes in bad!
   
Mijneersteviskom Hippo Pedalo Druk op Hippo zijn buik en zie hoe hij trappelt en een liedje neuriet. Voeg badschuim toe en hij maakt de mooiste zeepbellen. Bestuur Hippo ook nog met zijn roer!
   
Mijneerstegoedemorgen Do Re Mi Dolfijnen Elk van deze ondeugende dolfijnen speelt een andere noot wanneer je erop tikt! Hang ze aan elkaar in een drijvende circel of lijn en zorg dat ze allemaal in de passende, kleurrijke ring zitten.
 

Hoe kun je winnen?

Volg onderstaande stappen en maak kans op 2 Aquafun producten van TOMY!

1. Like TOMY op Facebook 2. Beantwoord de volgende vraag: “Ik ga het liefst in bad met… ”

Wanneer je beide stappen voldaan hebt, maak je kans op 2 Aquafun producten van TOMY!

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je