{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 2 Winnaars

Win

Win: €100 tegoed van Kaartje2go

Kaartje2go

Samen met Kaartje2go maak jij niet alleen gave kaartjes, maar creëer je ook de tofste uitnodigingen! Of het nu een verjaardag, kinderfeestje, geboorte, housewarming, trouwen of zomaar een feestje is... Je kunt altijd wel een geschikt kaartje vinden tussen de ruim 35.000 ontwerpen!

Wanneer je last-minute beslist een feestje te organiseren ben je bij Kaartje2go aan het juiste adres: wanneer je vóór 20:00 je kaarten bestelt worden ze dezelfde dag nog verzonden. Ook fijn om te weten is dat ze als beste getest zijn door Kassa & de Consumentenbond en een klantbeoordeling van 9,6 hebben!

Wat kun je winnen?

We geven 3x €100 Kaartje2go budget weg! Dat betekent dat je als winnaar een hele set uitnodigingen GRATIS kunt maken en thuis kunt laten bezorgen... Plan dat knalfeest maar vast in!

Hoe kun je winnen?

Beantwoord de volgende vraag: Welke kaarten wil jij bestellen voor welke gelegenheid? Laat het weten en wie weet win jij ze allemaal gratis!

Bijvoorbeeld: Ik zou graag een zelf ontworpen uitnodiging willen winnen voor de verjaardag van mijn man. In krijtbord stijl. (https://www.kaartje2go.nl/uitnodigingen/uitnodiging-feest-hip-krijt). We nodigen ongeveer 35 mensen uit, dus dat wordt een knalfeest!

Alvast Kaartje2go uitproberen? Als nieuwe klant ontvang je jouw eerste kaart gratis! Maak een kaartje »

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je