{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 1 Winnaar

Win

Win €100 shoptegoed bij V&D

Het is december! De maand van de winter en de gezellige feestdagen. Ben je op zoek naar een leuk kerstcadeau of heeft je kind een feestelijke outfit nodig? Doe nu mee en win €100 shoptegoed bij V&D!

V&D

V&D is een inspirerend en gezellig warenhuis dat je steeds weer op nieuwe ideeën brengt en waar je altijd slaagt. Dit dankzij een ruime keuze, een zeer gevarieerd aanbod van producten en merken, aantrekkelijke prijzen en een goede service.

In hét warenhuis van vandaag kan je altijd terecht. De trends van vandaag zullen altijd in het warenhuis te vinden zijn. Het assortiment is altijd actueel, herkenbaar en betaalbaar. Er is een brede keuze aan merken. Van bekende, gevestigde namen tot nieuw & upcoming in Nederland. Van a-merken shop-in-shops tot eigen merken zoals SOHO, Frendz, Yes or No, LIV en Mart Visser The Collection.

V&D is een inspirerend warenhuis waar altijd weer iets nieuws te beleven is. Of het nu gaat om fashion, living, food & drinks, beauty, books of entertainment… Wat vandaag populair is, vind je bij V&D.

De leukste kerstoutfits

Heb jij al een feestelijke party-outfit geshopt voor je kind(eren)? Bij V&D vind je een verrassende collectie partykleding voor je kids van warme winterse kleuren, chique maar speelse prints en veel overhemdjes en blazertjes.

Wat en hoe kun je winnen?

Beantwoord de volgende vraag en maak kans op €100 shoptegoed van V&D!

Wat dragen jouw kinderen tijdens de kerstdagen?

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je