{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 1 Winnaar

Win

Win €100 shoptegoed bij kleertjes.com

Sinterklaas is weer in ons land en de feestdagen komen steeds dichterbij. Ben je op zoek naar een leuk Sinterklaas cadeau of heeft je kind een feestelijke outfit nodig? Doe nu mee en win €100 shoptegoed bij kleertjes.com!

Kleertjes.com

Kleertjes.com is de grootste online retailer voor baby-, kinder-, en positiemode. Bij kleertjes.com kun je de mooiste feestkleding voor je kinderen vinden, zoals chique jurken van Supertrash, Jottum, Le Chic, River Woods of Tommy Hilfiger. Voor de jongens kun je uit vele mooie overhemden kiezen van merken zoals Levi’s, Petrol, Antony Morato, Tommy Hilfiger en Mc Gregor.

De leukste Sinterklaas cadeaus!

Naast alle feestelijke kleding heeft kleertjes.com ook leuke en handige Sint cadeautjes voor je kinderen, zoals mutsen, sjaals en handschoenen. En wat vind je van de pyjama’s, pantoffels en rompertjes van kleertjes.com? Neem een kijkje op de Sinterklaaspagina van kleertjes.com om meer inspiratie op te doen!

Kleertjes.com nieuwsbrief

Wist je dat je bij aanmelding op de nieuwsbrief van kleertjes.com €10 korting op je eerste bestelling ontvangt?

Wat en hoe kun je winnen?

Om kans te maken op de €100 shoptegoed moet je enkel de volgende vraag beantwoorden: Welke Sintcadeautjes zou je bij kleertjes.com kopen met €100 shoptegoed? Wij zijn heel erg benieuwd naar jullie verlanglijstjes! De winactie loopt t/m 8 december. Kleertjes.com
👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je