{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 1 Winnaar

Win

Win €100 met wintertips van Eneco!

Heerlijk! De winter is weer in aantocht. Gezellig met de familie op de bank, warme chocolademelk erbij en misschien wel een mooi laagje sneeuw buiten... Met de wintertips van Eneco kom je de winter behaaglijk door én bespaar je op je stookkosten. Als dat geen warm gevoel geeft :)

De wintertips van Eneco

Wintertip 1: Geef je cv-ketel een onderhoudsbeurt

De verwarmingsmonteurs van Eneco hebben het druk tijdens de wintermaanden. Hoe dit komt? Na enkele maanden van relatieve rust moet je cv-ketel in de winter weer vol aan het werk om je huis te verwarmen. En juist dan komen de mankementen aan je cv-ketel aan het licht. Misschien wel uitgerekend op de koudste dag van het jaar... O nee!

Om dit te voorkomen is het verstandig om je cv-ketel elk jaar een onderhoudsbeurt te geven. Dat is veiliger en je stookt een stuk goedkoper.

Wintertip 2: zet je thermostaat een graad lager

Wist je dat door de thermostaat een graad lager te zetten je tot wel zeven procent kunt besparen op je stookkosten? Veel hé?! Maar ook het verlagen van de temperatuur een uur voor je naar bed gaat kan flink verschil uitmaken. Totdat je naar bed gaat blijft het wel behaaglijk in huis, mooi meegenomen dus.

Let wel op dat je niet te veel gaat zakken met de temperatuur. Laat de temperatuur boven de 15 graden, zo kost het opwarmen van je huis minder tijd en geld.

Met een slimme thermostaat, zoals Toon® van Eneco, kun je nog meer besparen op je energiekosten. Door het inzicht dat Toon je geeft, maar zeker als je daarbij de adviezen van Toon opvolgt over hoe je slimmer met je energie kunt omgaan. Ook stuurt Toon je cv-ketel op een slimme manier aan, waardoor je automatisch minder energie verbruikt. Meer weten over Toon, kijk dan op eneco.nl/toon.

Wintertip 3: Geef warmte alle ruimte

Warmte heeft de ruimte nodig. Vaak houdt een bank, een kast of de gordijnen de warmteverspreiding tegen. Schuif de meubels eens een stukje van de verwarming af en merk het verschil. Misschien kan de thermostaat dan ook nog één (of meerdere) graadjes omlaag!

Wintertip 4: houd tocht buiten de deur en bespaar!

Je kent het vast wel, net als je op de bank neerploft voel je een koude luchtstroom in je nek. Onder binnen- en buitendeuren sluipt de tocht zo huiskamer binnen. Als je deze kieren dicht en tochtstrippen plaatst, scheelt het je extra stookkosten. Simpel maar doeltreffend: leg een handdoek voor de deur om een kier tijdelijk te dichten.

Wintertip 5: een slimme stekker voor meer kerstsfeer

Onhandig op je knieën de kerstboomverlichting achter de boom uit- en aan te zetten... Herkenbaar? Gelukkig hoeft dat niet meer :). Wanneer je de Slimme Stekker van Toon gebruikt bedien je vanaf de bank de kerstverlichting!

Heb je nog geen Toon? Geen paniek... Op eneco.nl/toon vind je meer informatie en lees je hoe je Toon kunt aanschaffen.

Wat kun je winnen?

Een cadeaubon ter waarde van €100 te besteden bij een grote speelgoedwinkel.

Hoe kun je winnen?

Reageer onder dit bericht met het volgende:

  1. Geef aan welke wintertip van Toon je het meest nuttig vindt en waarom
  2. Deel jouw eigen wintertip

Succes!

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je