{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win 1 van de 6 VTech KidiGo multimedia spelers!

De KidiGo is de nieuwste multimedia van VTech! Met de KidiGo kan je kleintje zelfstandig kijken naar video's, tekenfilms en foto's. Daarnaast kunnen ze ook luisteren naar hun favoriete muziek. De KidiGo is geschikt voor kinderen van 3 tot 11 jaar.

KidiGo t.w.v. € 59,95

Invtech één apparaat zitten vier functies. Je kunt er muziek mee luisteren, foto's kijken, video's afspelen en er zitten vijf spelletjes op. Het ideale van de KidiGo is dat je hem makkelijk mee kan nemen als je weg gaat, maar ook thuis kun je met behulp van het standaard de KidiGo rechtop zetten. Hierdoor kun je de KidiGo op een juiste kijk- en luisterafstand stationeren. De KidiGo bevat een 4.3 Inch LCD-scherm en heeft 2 GB intern geheugen. De KidiGo heeft een optimaal weergavekwaliteit van beeld en geluid. Het geluid is optimaal te beluisteren via een koptelefoon of via de ingebouwde luidspreker, ideaal voor als je kindje samen met een vriend of vriendinnetje muziek wilt luisteren. Vind je 2 GB intern geheugen toch te weinig? Dan kun je dit zelf nog uitbreiden met een microSD-geheugenkaart. Laden of verversen van filmpjes, muziek en spelletjes gaat via Explor@Park op www.vtechnl.com.

Wat en hoe kun je winnen?

Je kunt kans maken op 1 van de 6 KidiGo multimedia spelers. Waarbij we 3 roze en 3 blauwe KidiGo multimedia spelers weggeven. Beantwoord de volgende vraag om kans te maken op deze fantastische prijs: Waar zou jij de KidiGo mee naar toe nemen? Geef ook aan welke kleur jij wilt winnen. De winactie loopt t/m 10 november.    
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je