{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win 1 van de 6 Fisher Price Buiklig Trainers!

Elke maand zie je dat je baby aan het leren is. Ze zijn bezig met verkennen, ontdekken en spelen. Tijdens deze bezigheden kan je baby het makkelijkst leren. Daar speelt Fisher Price op in. Aan alle Fisher Price producten die ontwikkeld worden voegt Fisher Price het element 'leren' eraan toe. Je kindje is aan het genieten tijdens het spelen, maar tegelijkertijd worden zijn/ haar gedachten gestimuleerd, het lichaam getraind en een unieke persoonlijkheid wordt ontwikkeld. Het Fisher Price Speelbuikligtrainer1 Lab onderzoekt wat baby's het liefste doen en helpt moeders om ook deze kijk op de wereld van baby's te ontwikkelen. Met die resultaten wordt speelgoed ontwikkelt dat de leermomenten extra leuk maakt. Het speelgoed is gericht op baby's vanaf de geboorte tot en met kleuters.

Wat kun je winnen?

Maak kans op 1 van de 6 Buiklig trainers t.w.v. € 30,99. De buiklig trainer heeft uit 3 verplaatsbare speeltjes. De speeltjes zijn een leeuw met een spiegeltje, rammelende kralen en een bijtring in de vorm van een aapje. Je baby kan op de buiklig trainer zittend of liggend op de buik spelen. Je kunt met het zachte ontwerp van de buiklig trainer je baby stimuleren om zicht te strekken en te reiken. Het zachte ontwerp met de kreukel-leeuw zorgt ervoor dat baby's het leuk vinden om op hun buik te spelen. Dit geeft veel speelplezier voor je kindje, maar ook voor jezelf.

Hoe kun je winnen?

Beantwoord de volgende vraag: Welke dingen bij u thuis (huis tuin en keuken items) stimuleren uw kind op dit moment om te rijken of te grijpen naar deze dingen? De winactie loopt van 16 t/m 29 september.
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je