{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win 1 van de 5 Puppy Kruipballen van Fisher Price

Fisher Price

De producten van Fisher Price stimuleren op een speelzame manier de gedachten van jouw kindje. Het lichaam wordt getraind en een unieke persoonlijkheid wordt ontwikkeld. Niets is mooier dan plezier beleven aan het leren van je kindje. Fisher- Price maakt speelgoed dat de leermomenten extra leuk maakt, vanaf de geboorde tot en met kleuter.  

Puppy Kruipbal

De Kruipbal stimuleert de ontwikkelingpuppy kruipbal en biedt een nieuwe manier om te leren over letters, tegenstellingen, begroetingen, eerste woordjes en nog veel meer. Het biedt activiteiten voor verschillende ontwikkelingsfases: op de buik, zittend en kruipend spelen. De Kruipbal beschikt over een spiegel. Deze is bedoeld voor de allerkleinsten. De spiegel stimuleert zelfontdekking. Als je kindje zittend kan spelen, kan hij/zij tegen de puppy aantikken voor leuke meezingliedjes. Hiermee wordt de fijne motoriek ontwikkeld. Kruipt jouw kindje al? Dan zal hij/zij dol zijn op de leuke geluidjes, deuntjes en zinnetjes die klinken als de Kruipbal over de vloer wordt gerold. De Puppy Kruipbal, t.w.v. €21,99 is bedoeld voor kindjes van 6 maanden+.  

Hoe maak je kans?

Om kans te maken op 1 van de 5 Puppy Kruipballen van Fisher Price moet je de volgende vraag beantwoorden: Welke voorwerpen gebruikt jouw kindje nu om achteraan te kruipen? Bekijk ook de testresultaten van de testmoeder Ineke
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je